O mare tragedie a avut loc, în urmă cu două seri, în Ploiești. Doi gemeni au căzut de la etajul zece al unui bloc. Trupurile neînsuflețite ale celor doi micuți au fost ridicate recent de la morgă. Ei vor fi înmormântați mâine, 14 august 2021.

Scene cumplite în Ploiești. Doi frați gemeni au pierit după ce au căzut în gol.

În urmă cu doar câteva ore, trupurile gemenilor au fost ridicate de la morgă. Minorii vor fi înmormântați mâine.

Citeste si: VIDEO| Tragedie uriașă. Doi copii, gemeni, de 2 ani, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Gemenii din Ploiești vor fi înmormântați mâine

Mâine, 14 august, cei doi frați vor fi conduși pe ultimul drum. Bunica lor a ridicat, astăzi, trupurile neînsufleţite. Ele vor fi transportate la Drăgăneşti, acolo unde locuieşte femeia. Tot acolo, mâine, în jurul orei 14, va avea loc şi înmormântarea.

Bunica gemenilor morți din Ploiești, lucrează ca badantă într-un oraș din sudul Italiei. Ea a primit mai multe avertismente din partea vecinilor. Aceștia o anunțau că fiicele ei, Andreea și Alina, locuiesc în condiții greu de imaginat, abia se întrețin.

Tinerele ar fi intrat chiar și în anturaje dubioase. Deoarece a fost plecată, femeia nu a putut să intervină. Acum, însă, este prea târziu. Femeiia își conduce mâine nepoții pe ultimul drum!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Un bătrân de la un centru neuropsihiatric a murit după ce a fost bătut crunt de un infirmier beat

Mama minorilor făcea live pe Facebook în timpul tragediei

Andreea și sora ei s-au mutat în urmă cu scurt timp, în apartamentul în care a avut loc tragedia. Mama copiilor avea obiceiul de a face transmisiuni pe rețelele de socializare mai tot timpul. Femeia făcea live mai ales când se distra alături de prieteni pe ritmuri de manele și fumau.

Prima dată s-a crezut că femeia făcea curățenie atunci când micuții au murit, apoi s-a aflat adevărul. Au ieșit la iveală detalii terifiante despre cazul gemenilor morți la Ploiești. Mama micuților era live pe Facebook când aceștia au căzut de la etajul zece al blocului.

Citeste si: Gemenii IDO cuceresc lumea

Pe video se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea pe Facebook se opreşte.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

înmormântare gemeni căzuți de la etajul zece ploiești
Mama gemenilor din Ploiești.[Sursa foto: Facebook]

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul la 112 a fost dat în jurul orei 20:48. În urma unui calcul al orelor ce apar pe live-ul încheiat după ce anumite persoane bat puternic în uşă, momentul ar coincide cu apelul.

Citeste si: VIDEO Cum și-a filmat mama din Ploiești gemenii înainte să cadă de la etajul 10! Ultimele imagini cu micuții în viață: „Privesc și încep să plâng”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si