Interpretarea viselor: ce reprezinta voalul de mireasa in vis!

Interpretarea viselor a starnit curiozitatea si a atas mereu atentia, marii conducatori ai lumii, regii si imparatii siind de parare ca noaptea in somn oamenii primesc semne premonitorii dintr-un univers paralel. Unul dintre cele mai puternice simboluri care poate aparea in vis este voalul de mireasa.

Simona Alexa, miercuri 11 aprilie 2018 , 17:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Orice femeie isi doreste o viata de cuplu frumoasa, sa se simta implinita si iubita si sa imbrace intr-o zi rochita alta de mireasa si sa isi puna voalul alb pe cap. Iata insa ce inseamna atunci cand voalul rochiei de mireasa iti apare in vis sub diferite forme.

In continuare va vom prezenta cateva explicatii si interpretari asociate cu voalul de mireasa.

 

Interpretarea viselor: voalul de mireasa visat de fata

Daca sunteti fata, atunci cu siguranta veti fi incantata de visul in care veti vedea un voal de nunta. Acesta este un semn al casniciei timpurii, un semn care anunta o uniune sau o casatorie.

Interpretarea viselor: voalul de mireasa visat de fetele batrane

Voalul in vis, visat de persoanele necasatorite care nu se mai afla la prima tinerete, poate sa fie o previziune a dragostei si casatoriei mult asteptate. El anunta schimbari placate, lucruri noi si bune. Pentru cei care nu sunt inplicati intr-o relatie inseamna, dragoste si viata de familie.

Interpretarea viselor: voalul de mireasa alb ca zapada

Daca ati visat un voal alb precum ninsoarea, atunci viata in viitorul apropiat nu va fi una negativa.

Interpretarea viselor: voalul de mireasa murdar de noroi

Noroiul pe voal prezice barfe despre tine raspandite de catre invidiosi.

Interpretarea viselor: voalul de mireasa visat de femei maritate

Daca sunteti deja casatoriti, acest vis poate fi nefavorabil.  Pentru femeile maritate, voalul este un semn de certuri in familie. Cel mai probabil sotul nu-si va mai intelege propria sotie.

Interpretarea viselor: voalul de mireasa visat de barbati

Pentru barbati, visul in care apare un voal de mireasa este de asemenea nefavorabil, asa cum spune Freud. El a interpretat un asemenea vis ca semn de indoiala fata de sotie sau iubita.

Interpretarea viselor: voalul de mireasa purtat de tine!

Exista vise in care putem vedea clar si mireasa. In astfel de vise in care mireasa esti tu si porti un voal (sau te pregatesti sa iti pui unul pe cap), atunci afla ca in subconstient crezi ca ai un suflet bun si vrei sa arati asta celor din jur prin toate mijloacele posibile. Oamenii va pot percepe gesturile ca o lauda, asa ca aveti grija la ce transmiteti si acordati atentie actiunilor proprii.

Interpretarea viselor: voal de mireasa de culoare neagra

Daca ati visat un voal negru acesta este un semn rau. Acesta prezice moartea partenerului si este un semn care anunta inceperea perioadei de vaduvie.

Interpretarea viselor: voal de mireasa rupt

Voalul rupt aparut in vis e semn puternic care vrea sa iti spuna ca trebuie sa fi mai atent/ atenta sa te uiti cu bagare de seama in jurul tau pentru ca exista riscul sa fii inselata/ inselat de cineva.

Interpretarea viselor: voal de mireasa aruncat pe jos

In cazul in care observati un voal de mireasa pe jos, in vis, sau pe cineva care il rupe, inseamna ca in viata reala veti regreta vorbele ofensatoare adresate partenerului. Va fi foarte dificil sa va revansati dupa ceea, prin urmare, ar trebui sa acordati o atentie deosebita unui asemenea avertisment al subconstientului.

Interpretarea viselor: voal de mireasa gasit in lucruri vechi

Daca o fata cauta printre lucrurile vechi si gaseste si gaseste ratacit printre acestea un voal este un semn de neincredere in sine.

Interpretarea viselor: voal de mireasa asezat pe fata cuiva

Daca ai visat o persoana care poarta voal pe fata sa stii ca, in scurt timp  vei afla de faptele ascunse ale unui barbat. Voalul pe fata inseamna ca iti este ascuns un adevar in familie.

Interpretarea viselor: voal de mireasa rupt

Cei care viseaza un voal de mireasa rupt, sfasiat, desirat sau agatat, trebuie sa se astepte la surprize. Ei vor afla o taina ascunsa, un secret bine pastrat.

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si