Inundatii in Dolj! Doua drumuri din judet au fost deja inchise din cauza viiturii!
Actual

Inundatii in Dolj! Doua drumuri din judet au fost deja inchise din cauza viiturii!

G. S.
13 mar 2018

Un drum judetean si un drum comunal din Dolj au fost inchise din cauza inundatiilor, apa avand aproximativ 40 de centimetri in doua zone ale acestora. In cele doua cazuri circulatia rutiera se desfasoara pe rute ocolitoare.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, in data de 13 martie, ca urmare a precipitatiilor cazute in ultima perioada s-au produs scurgeri de pe versanti si torenti, ducand la cresteri de niveluri si debite pe paraul Teslui, fara  a se inregistra depasirea cotelor de aparare.

Acest lucru a dus la inundarea partii carosabile a  DJ641 Mischii – Caracal, la km 44+200 in comuna Pielesti, sat Parsani, pe o lungime de 65 - 70 de metri, cu o inaltime a lamei de apa de 40 centimetri. Circulatia in zona se mentine inchisa, fiind dirijata pe o ruta ocolitoare, pana la retragerea apei de pe carosabil.

De asemenea, tot in data de 13 martie, in urma precipitatiilor cazute in ultima perioada si a unui pod subdimensionat, DC 61 Carpen - Orodel a fost inundat pe o lungime de circa 50 metri, cu o inaltime a lamei de apa de 40 centimetri. Circulatia in zona a fost inchisa. Localitatea Carpen nu este izolata, accesul facandu-se pe DJ 606 Craiova – Cleanov, au precizat reprezentantii ISU Dolj.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook