Inundatii in Dolj! Doua drumuri din judet au fost deja inchise din cauza viiturii!

Un drum judetean si un drum comunal din Dolj au fost inchise din cauza inundatiilor, apa avand aproximativ 40 de centimetri in doua zone ale acestora. In cele doua cazuri circulatia rutiera se desfasoara pe rute ocolitoare.

Author: G. S. marți 13 martie 2018 , 10:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, in data de 13 martie, ca urmare a precipitatiilor cazute in ultima perioada s-au produs scurgeri de pe versanti si torenti, ducand la cresteri de niveluri si debite pe paraul Teslui, fara  a se inregistra depasirea cotelor de aparare.

Acest lucru a dus la inundarea partii carosabile a  DJ641 Mischii – Caracal, la km 44+200 in comuna Pielesti, sat Parsani, pe o lungime de 65- 70 de metri, cu o inaltime a lamei de apa de 40 centimetri.

Circulatia in zona se mentine inchisa, fiind dirijata pe o ruta ocolitoare, pana la retragerea apei de pe carosabil.

De asemenea, tot in data de 13 martie, in urma precipitatiilor cazute in ultima perioada si a unui pod subdimensionat, DC 61 Carpen- Orodel a fost inundat pe o lungime de circa 50 metri, cu o inaltime a lamei de apa de 40 centimetri. Circulatia in zona a fost inchisa. Localitatea Carpen nu este izolata, accesul facandu-se pe DJ 606 Craiova – Cleanov, au precizat reprezentantii ISU Dolj.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească... Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si