Câinele a rămas izolat pe acoperiș în încercarea de a se salva singur. Încă nu se știe ce s-a întâmplat cu stăpânii lui: dacă au fost salvați sau au fost cuprinși de ape. Patrupedul nu poate ieși singur de acolo.

Inundațiile au făcut ravagii în Grecia. Un câine rămas singur pe acoperișul unei case așteaptă să fie salvat

Inundațiile au făcut ravagii în Grecia. Un câine rămas singur pe acoperișul unei case așteaptă să fie salvat

Câinele așteaptă să fie salvat

Înconjurat de inundații, câinele așteaptă cuminte, cu o privire tristă, să vină cineva să îl salveze.

Localnicii din Metamórfosi trec prin aceeași poveste pe care o trăiește și cățelul. Au rămas izolaţi şi s-au salvat de inundații urcându-se pe acoperișuri. Se ajută între ei şi trăiesc cu speranța că cineva îi va salva cât mai repede pentru a nu ajunge în situația să rămână fără provizii sau în scenariul în care apa va ajunge în casele unde s-au salvat.

Ciclonul Daniel a distrus totul în câteva zile., A adus în Grecia, Turcia și Bulgaria ploi intense care au distrus totul. La Istanbul ploile devastatoare au dus la inundații aseară.

Citește și: VIDEO- Prăpăd pe insula Skiathos: Mai mulți români au rămas blocați pe un feribot în Grecia din cauza vremii extreme

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Mașinile au distruse de vijeliile de pe străzi. 1.700 de clădiri au fost inundate. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce vijeliile au făcut ravagii în mai multe cartiere. 

Alți trei oameni s-au stins din viață la graniţa cu Bulgaria, într-o stațiune unde se aflau mai mulți turişti, și trei oameni sunt dați dispăruți. În Bulgaria numărul victimelor a ajuns la trei în aceste momente.

Barcă cu români eșuată pe malul ucrainean al Dunării

O ambarcatiune de agrement cu două persoane la bord este eșuată pe malul ucrainean al Dunării. Intervenție de urgență!

Garda de Coastă  a fost informată de către un pescar cu privire la faptul că o ambarcațiune de agrement cu două persoane la bord, în proximitatea localității Tatanir este eșuată pe malul ucrainean.

Ambarcațiunea a eșuat din cauza unor probleme tehnice

Ambarcațiunea a fost imediat observată, iar o şalupă de intervenţie a Poliției de Frontieră s-a deplasat către ea. Barca celor doi români ar fi eșuat din cauza unor probleme la sistemul de direcție.  

O șalupă granicerească ucraineană a încercat să îi recupereze, însă fără succes, transmit surse oficiale.

Românii ar fi plecat cu ambarcațiunea de agrement din Galați cu destinația Chilia, însă după ce ar fi pierdut controlul au eșuat pe malul ucrainean la kilometrul fluvial 74, în dreptul localității Pardina.

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Principala ipoteză a anchetatorilor în cazul tragediei din Cluj. O familie întreagă, descoperită moartă în curtea din spatele casei- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO. Mașini aruncate în mare și străzi transformate în râuri pe insula grecească Skiathos

„Garda de Coastă a fost informată de către un pescar cu privire la faptul că o ambarcațiune de agrement, având două persoane la bord, în proximitatea localității Tatanir, este eșuată pe malul ucrainean. O şalupă de intervenţie a Poliției de Frontieră Române s-a deplasat la fața locului, observând ambarcaţiunea pe teritoriul ucrainean. S-a relaţionat cu reprezentanţii autoritatăţii de frontieră ai Republicii Ucraina, prezenţi la faţa locului, în scopul preluării persoanelor și aducerii acestora în siguranță pe malul românesc. Momentan, cele două persoane sunt pe teritoriul Ucrainei”, precizează Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gardei de Coastă. 

Citește și: Români blocați pe un feribot în Grecia din cauza inundațiilor. Alți cetățeni din România, nevoiți să stea în unități hoteliere din zonele afectate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si