Ioan Niculae si-a ridicat o pensiune in localitatea buzoiana Viforata, care este, de fapt, un spatiu de cazare pentru cei care vin la vanatoare pe domeniul sau, majoritatea fiindu-i ocricum prieteni.

Citeste
si:
Suspectul in cazul uciderii a doi barbati pe un camp de langa Targoviste era vanator, dar nu-si platise cotizatia si nu avea voie sa vaneze. El sustine ca nu cunostea victimele

Cu cativa ani in urma, Niculae a devenit proprietar al unui domeniu de vanatoare la Gura Teghii, in Muntii Buzaului, conform presei locale. Localnicii au numai cuvinte de lauda pentru milionar, mai ales ca acesta a si reparat drumul de acces in localitate pe propria cheltuiala.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ioan Niculae are mai multe investitii in tursim.

Grupul sau de firme mai detine un hotel de loc din Venus si un complex hotelier la Zimnicea, de unde se organizeaza croaziere pe Dunare. Conform Top Capital, Ioan Niculae este al treilea cel mai bogat om din Romania, cu o avere de 6-700 milioane euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si