Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Vor fi locuinţe, birouri, magazine şi un hotel, iar construcţiile vor avea 20 de etaje!

S-a dezvăluit că Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo.

Matei Vaihan, duminică 20 ianuarie 2019 , 20:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo. "Omul de afaceri Ion Ţiriac pregăteşte un proiect imobiliar de anvergură, cel mai important ansamblu gândit până astăzi de fostul mare tenisman, creditat la acest moment de Forbes cu o avere de 1,1 miliarde dolari. Complexul va include locuinţe, birouri, magazine, dar şi un hotel, urmând să fie ridicat în zona centrului expoziţional Romexpo din Capitală.

Construcţiile vor avea o înălţime de 12 etaje plus 4 în subsol, intenţia fiind însă ca acestea să fie ridicate pe 20 de etaje plus 4 în subsol dacă soluţia tehnică permite”, a dezvăluit Profit.ro.

Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo. Construieşte Ţiriac Tower în zona Pieţei Victoriei

„La acest moment, Ţiriac lucrează la un turn de birouri în apropiere de sediul Guvernului, în zona Pieţei Victoriei, denumit Ţiriac Tower, cu 3 corpuri de clădire de 5, 8, respectiv, 12 etaje plus cinci în subsol, investiţie de circa 30 milioane euro, proiect estimat să fie livrat la finele anului viitor. Proiectul ar urma să îi aducă omului de afaceri câte 3,6 milioane de euro pe an, conform anunţurilor de închiriere promovate pe piaţă. În paralel, Ion Ţiriac caută, de mai mulţi ani, parteneri pentru dezvoltarea unui ansamblu rezidenţial în zona Podului Grant din cartierul bucureştean Crângaşi, pe terenul fostei întreprinderi de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare (IFMA), fără însă ca la acest moment proiectul să fie efectiv lansat”, a mai relatat Profit.ro.

Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo. Are cluburi rezidenţiale în Băneasa şi Chitila

Sunt informaţii că Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo. “Pe acest amplasament este dorită realizarea unui complex de clădiri cu înălţimi de până la 80 de metri, dar şi imobile cu nivel redus, cu locuinţe terasate.

Imobilele vor avea grădini verticale şi piscine construite pe acoperiş. Varianta alternativă presupune integrarea în proiect a turnului IFMA de 114 metri, folosit în regimul comunist pentru testarea ascensoarelor. Proiectul prevede înălţarea imobilului, astfel că ar putea deveni cea mai înaltă clădire din ţară.  În ultimii ani, Ţiriac a mai dezvoltat un club rezidenţial de lux în Băneasa şi un cartier rezidenţial în Chitila”, s-a mai scris despre proiectele imobiliare ale lui Ţiriac.


 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Roxana Ghiță a spus tot adevărul după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021:... Roxana Ghiță a spus tot adevărul după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „ Plecarea mea din concurs are un rol...” Ce dezvăluiri a făcut Războinica?
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă... Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului
monitorulcj.ro
Tribunalul Cluj a decis! Ce se va întâmpla cu filmarea în care Marica a fost suprins cu... Tribunalul Cluj a decis! Ce se va întâmpla cu filmarea în care Marica a fost suprins cu Ana Muntean
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si