Ionela Prodan a murit avand o pensie extrem de mica. Noroc ca a strans avere in timpul vietii, ca altfel s-ar fi stins in saracie lucie
Life

Ionela Prodan a murit avand o pensie extrem de mica. Noroc ca a strans avere in timpul vietii, ca altfel s-ar fi stins in saracie lucie

C.I.P.
17 apr 2018

Ionela Prodan a fost una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania, dar, din pacate, ieri, a incetat din viata, la varsta de 70 de ani.

Artista si-a dedicat aproape toata viata cantecului popular romanesc, iar scena i-a fost a doua casa. Cantarile si munca multa i-au adus si un castig frumusel si a reusit sa stranga avere pentru ca, daca ar fi fost nevoita sa traiasca din pensie, ar fi avut parte de o batranete extrem de grea.

Citeste si: Oltin si Ion Oncescu, despre Giani Kirita. Mama fotbalistului a auzit totul din culise

Ea primea lunar suma de 1.700 de lei ca pensie, o nimica toata pentru ca un om sa poata sa traiasca decent. Totusi, in 2016, pensia ei a mai crescut si a ajuns la 2.200 de lei, conform declaratiilor aparute in presa.

Totusi, nu banii incasati din pensie erau baza pentru cantareata de muzica populara, ea fiind o cantareata instarita care a stiut sa dramuiasca cu grija cantarile din timpul vietii.

Citeste si: EXATLON 16 aprilie. Cosmin Cernat a facut un ANUNT important, chiar la inceputul emisiunii: "Nu joaca azi!"

Cele doua fiice ale Ionelei prodan, Anamaria si Anca, au avut mereu grija de mama lor si au avut grija de ea si au ajutat-o atunci cand a fost cazul.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook