Ioniță de la Clejani aruncă bomba după ieșirea lui Fulgy din spital: „Muncesc, fac tot ce pot! Sunt majori, sunt responsabili pentru ce fac. Sunt îndurerat!”

Ioniță de la Clejani a fost prezent în cadrul unei emisiuni televizate unde a discutat despre problemele fiului său. Artistul a mărturisit că își va susține și va proteja copilul până la căpăt.

Author: Georgiana Balaban miercuri 30 iunie 2021 , 11:34

ionita-de-la-clejani-mesaj-pentru-fulgy
Ioniță și Fulgy de la Clejani.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ioniță de la Clejani a vorbit, de curând, despre starea fiului său Fulgy. El și Viorica de la Clejani au mărturisit că vor fi aproape întotdeauna de copii lor.

Fulgy s-a filmat ieri alături de tatăl său, în cadrul unei cafenele de fițe din Capitală. „Aș vrea și eu să fac un anunț de presă pentru toată presa. Vreau să vă zic că sunt bine...nu aveam cum să fiu altfel...după cum știți nu mai am permis. Sunt puțin dezamăgit. Am fost la studio la Alex Velea și n-am cum să mint, oameni buni...s-au consumat substanțe interzise, iarbă, cannabis. Nu pot să las decât în trecut, trectutul...Las deoparte. Mi-am învățat lecția. Nu e bine să te pui cu prostul.”, a zis Fulgy.

Citeste si: VIDEO -Ieșirile delirante ale lui Fulgy. Tânărul este tratat la spital

Fulgy de la Clejani este extrem de revoltat pe jurnaliștii din România: „Referitor la presă și la tot ce se scrie. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt un om puternic. Nu mă dărâmă ușor, mai ales presa asta... din România. Toată lumea scrie unde a fost Fulgy, ce a făcut Fulgy. Nimeni nu se întreabă cum se simte Fulgy. Nu m-a sunat nimeni din presă să mă întrebe dacă ma simt bine și dacă am nevoie de ceva. NU mă consider vedetă, sunt un producător muzical, un bun pianist, un bun chitarist, un bun chitarist basist. Am foarte multe calități. Părinții mei au peste 30 de ani de muncă în spate. Îmi doresc să fiu lăsat în pace, eu și unica mea soră Margherita din Clejani. Vă doresc sănătate și fericire. Nu am citit nimic și nu vreau să citesc. Nu ma interesează ce se scrie în presă.”, a adăugat Fulgy.

Ce a anunțat Ioniță de la Clejani

Ioniță de la Clejani a vorbit după ieșirea fiului său din spital. „De ce nu vă duceți la Mc, pe străzi, la festivalurile mari să vedeți cum se vând droguri? Nu mai veniți la mine la poartă. Mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine cu orice preț. Duceți-vă la alți tineri care nu au posibilitate. E băiatul meu, a greșit, ce-i fac? Îi dau în cap? Alex Velea e sfânt? Nu e sfânt. Salvați tinerii, nu am ce să fac eu ca un tată. Muncesc, fac tot ce pot eu ca sa-mi respect statutul meu de om, de orchestră. Nu are nicio legătură. Sunt majori, sunt responsabili pentru ce fac. Mă doare că e băiatul meu. A căzut victima unor nenorociți. Profită de ei. Ăștia care le-au făcut rău copiilor meu...există poliție și legi pentru toate. Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile sunt la arest. Nu am vrut să mă enervez, îmi cer scuze!”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Citeste si: Tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” a fost amenințat cu moartea de fiul Clejanilor: „Nelson Mondialu, cu un telefon îți închid gura!”

ionita-de-la-clejani-mesaj-pentru-fulgy
Fulgy de la Clejani.[Sursa foto: Instagram]

După o pauză de două săptămâni, fiul Clejanilor s-a reîntors pe rețelele de socializare cu un mesaj surprinzător. Tânărul a fost externat de la clinica de reabilitare, după care a făcut prima postare pe rețelele de socializare.

Citeste si: FIUL CLEJANILOR, DROGAT LA VOLAN

„Fraților, am început și în mașină să am alarmă!”, a fost mesajul scurt pe care Fulgy l-a transmis urmăritorilor săi.

Viorica de la Clejani a făcut deja toate pregătirile pentru revenirea fiului său și iată că Fulgy a ajuns deja, din nou, acasă.

Citeste si: Fulgy și Roxana Ferariu nu mai formează un cuplu. Ce a declarat fiul Clejanilor


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si