Ionuț Popa a murit. Antrenorul trăia o adevărată dramă. Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. Mai exact, pe la începutul lunii martie 2019, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Județean din Timișoara i-a impus lui „Mister” restricții clare legate de stilul de viață și, astfel, acesta a fost în imposibilitatea de a mai conduce antrenamentele UTA-ei, luând decizia de a se retrage din fenomen.

Citeste si: Antrenorul Ionuţ Popa a decedat

Popa a avut simptome de amorțeli în zona facială și nu mai putea vorbi, pentru ca mai apoi să nu mai reușească să miște un ochi. Dacă inițial doctorii au crezut că au de a face cu afecțiunile rezultate în urma unui atac cerebral ori unui infarct miocardic, ipotezele nu au stat în picioare, astfel că Ionuț Popa a fost supus unor mai multe analize foarte costisitoare, atât în țară, cât și în străinătate.

Ionuț Popa a murit
Ionuț Popa a murit

Ionuț Popa, în 2019: ”Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri”

Ionuț Popa a murit. „Am probleme de sănătate. Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres.

Nu mă simt bine. Săptămâna viitoare o să fac o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce și cum”, spunea Ionuț Popa, în martie 2019.

Ionuț Popa a murit
Ionuț Popa a murit

Citeste si: Antrenorul Ionuţ Popa a suferit un stop cardio-respirator şi a fost internat la Spitalul Judeţean Arad

„Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar… (Oftează) Of, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă. Departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”, era mărturie de la începutul acestui an, pentru prosport.ro.

Ionuţ Popa a suferit un infarct pe 9 iunie

Antrenorul Ionuţ Popa a decedat, miercuri, la vârsta de 67 de ani, la Spitalul Judeţean Arad, unde era internat, informează specialarad.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La 9 iunie, Popa a suferit un stop cardio-respirator şi a fost internat la Spitalul Judeţean Arad.

Ionuț Popa a murit
Ionuț Popa a murit

Citeste si: Doliu în fotbalul românesc! A murit antrenorul Ionuț Popa

Ionuț Popa a murit. El a fost transporat de urgenţă la secţia UPU, unde a fost resuscitat şi apoi transferat pe secţia ATI, starea sa fiind gravă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Ionuț Popa a murit. În urmă cu mai mult de un an, lui Ionuţ Popa i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu puteau fi operate. În cariera lui de antrenor, Popa a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA Arad. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si