Israela Vodovoz a fost, in urma cu 19 ani, in moarte clinica. Ce a marturisit celebra afacerista despre aceasta experienta
Life

Israela Vodovoz a fost, in urma cu 19 ani, in moarte clinica. Ce a marturisit celebra afacerista despre aceasta experienta

I. I.
11 mar 2018

Israela Vodovoz, celebra afacerista gasita fara suflare, vineri, in propria locuinta, a trecut prin momente grele.

In urma cu doi ani, femeia a povestit in cadrul unei emisiuni televizate, ca a intrat in moarte clinica dupa o interventie chirurgicala. Israela a dezvaluit ca, in urma cu 19 ani, a avut o sangerare in stomac si a fost nevoita sa stea in sala de operatie 12 ore.

Citeste si: Iata cine va mosteni imensa avere a celebrei afaceriste Israela Vodovoz

“Eu am vrut un anestezist particular, pe care sa-l platesc eu. Nimeni nu voia sa accepte, pentru ca situatia era critica. Am dat peste fiul unui medic pe care eu l-am obligat practic sa profeseze in sfera ORL. Dupa operatie, m-au verificat la vizita, si mi s-a zic ca am 50 la suta volum respirator. Atunci in minte, mi s-a derulat un film.

Citeste si: Detalii cutremuratoare despre casnicia Israelei cu Liviu: "Ma durea... Toate problemele au inceput sa apara din cauza alcoolului"

Vedeam cum doctorii vorbesc cu mine, eu le raspund, dar ei nu ma aud. Simteam cum ma inconjura o caldura linistitoare, parca a unor brate de puf si puteam sa respir liber, eu care nu mai puteam sa fac asta de vreo cinci ani. Atunci am zis “daca esti cine cred eu ca esti, am o rugaminte la tine. Daca poti sa-mi dai 50 la suta din ceea ce am fost, te rog sa ma intorci, daca nu, ia-ma la tine. Nu vreau sa sufere copiii sau nepotii”.

Citeste si: Drama nestiuta din viata Israelei Vodovoz: "Devenisem o femeie super carpa, aveam o viata de calvar, am vrut sa ma sinucid"

Am intrebat medicul anestezist daca in timpul operatiei am plecat la plimbare si mi s-a spus ca de doua ori m-au intors si ca am venit foarte greu, de care parca cineva avea sa-mi semnze un contract. Am fost in moarte clinica. Se intampla la sfarsitul anului 1999″, a marturisit  Israela in cadrul unei emisiuni TV.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook