Iubita lui Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti, a avut o apariție de senzație luni, în timpul prezentării de modă a lui Les Sculptures Jacquemus de la Fondation Maeght din Saint-Paul-De-Vence din Paris.

Citește și: VIDEO- Șoferița de tir care și-a făcut lumea roz. Georgeta trăiește precum păpușa Barbie în cabina camionului

Modelul de origine italiană, în vârstă de 25 de ani, se întâlnește cu vedeta de cinema, în vârstă de 49 de ani, din august 2023, după ce Leonardo DiCaprio a încheiat o relație de cinci ani cu Camila Morrone.

Vittoria Ceretti și-a expus fizicul de invidiat pe străzile capitalei Franței, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Fotomodelul a purtat un top negru decupat, împreună cu pantaloni strâmți și o geantă elegantă de mână elegantă.

Iubita starului din Inception și Titanic a emanat încredere în timp ce defila pe trotuar, printre trecători, într-o pereche de pantofi stiletto negri.

Vittoriei Ceretti i s-a alăturat Gigi Hadid pe podium, în timp ce Kylie Jenner s-a așezat în public la prezentarea de modă plină de staruri din entertainment.

Prejudecată în privința lui Leonardo DiCaprio: Nu se întâlnește cu femei cu vârsta peste 25 de ani 

Vittoria și Leonardo s-au expus împreună pentru prima dată în august 2023, după aventura lui cu Gigi Hadid, în vârstă de 28 de ani. Vittoria este separată de Matteo Milleri cu care s-a căsătorit în iunie 2020.

Fotografiile fotomodelului de pe Instagram vin la doar câteva zile după ce iubitul ei Leonardo DiCaprio a evitat o întâlnire ciudată cu fosta lui iubită Camila Morrone, în vârstă de 26 de ani.

Leonardo și Camila s-au întâlnit timp de cinci ani înainte de a se despărți în 2022, la doar câteva luni după ce ea a împlinit 25 de ani.

Despărțirea lor a întărit o prejudecată legată de Leonardo DiCaprio: el nu sar expune niciodată public cu o femeie de peste 25 de ani.

Curând după aceea, s-a întâlnit însă cu Gigi Hadid, care avea 28 de ani la acea vreme.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si