Iubitul Elenei Udrea, PRIMUL interviu după ce politiciana a fost eliberată din penitenciar! Vezi ce face blonda cu adevărat acum în Costa Rica! "Este puternică şi îşi revine" EXCLUSIV

Iubitul Elenei Udrea, PRIMUL interviu amplu! Vezi ce face blonda cu adevărat acum în Costa Rica!

Lili Lascar, sâmbătă 25 mai 2019 , 15:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Elena Udrea este liberă de câteva luni, dar încă nu s-a întors în România. Politiciana se vindecă în continuare după clipele de coşmar prin care a trecut în penitenciarul "Vilma Curling Rivera" din Costa Rica, iar principala ei sursă de fericire, energie şi putere este micuţa Eva, fiica ei.

Acum controversata blondă aşteaptă să vadă dacă va primi sau nu azil politic în ţara din America Centrală, în timp ce iubitul fostului ministru face naveta Costa Rica- România pentru că are o afacere pe plaiurile mioritice de care trebuie să se ocupe.

Ei bine, am avut ocazia să facem, recent, un interviu cu omul de afaceri Adrian Alexandrov. Acesta a acceptat să răspundă şi la întrebările incomode deşi până de curând era extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa personală.

Iubitul Elenei Udrea, PRIMUL interviu amplu! "A mai făcut un fel de cerere pentru azil politic, să aibă statut permanent de refugiat"

Citeste si: Elena Udrea, supărată de 8 martie: „Să ai parte de suferința mamelor care au suferit din cauza ta”

Totul s-a schimbat de când femeia pe care o iubeşte este din nou liberă... Protagonistul nostru este liniştit şi vă spunem sincer că abia aştepta să vorbească despre cele mai importante urmaşe ale Evei din viaţa lui. Se vede pe chipul lui Adrian Alexandrov când pronunţă numele "fetelor lui" că acum este un om cu adevărat fericit.

"Am venit la acest eveniment monden pentru că am mulţi prieteni aici şi mă simt foarte bine. Eu sunt nevoit să vin des în România pentru că am afaceri imobiliare şi trebuie să mă implic, să fiu aici şi să coordonez totul. O afacere, dacă o tratezi cu superficialitate, se duce de râpă. Abia aştept însă să plec în Costa Rica, la familia mea. Elena este bine, îşi petrece tot timpul cu cea mică, se bucură de ea. Toată ziua are grijă de copil. Situaţia este mai relaxată, iar Eva ne dă o mulţime de motive să zâmbim în fiecare zi. A fost greu pentru Elena, a trecut prin multe, dar este puternică şi îşi revine. Acum a mai făcut un fel de cerere pentru azil politic, să aibă statut permanent de refugiat, şi aşteaptă decizia", a declarat Adrian Alexandrov, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si