Singurul care i-a ramas aproape e un frate, care a cazut in patima alcoolului. Locuieste intr-o casa mizera dintr-o localitate micuta din judetul Vrancea.

Despre el ii e greu sa vorbeasca. Durerile de picioare nu-i dau pace. Si-a deschis, totusi, sufletul in fata unui jurnalist de la Monitorul de Vrancea. I-a spus ca si-ar dori sa duca o  viata normala, cu un loc de munca, cu o casa decenta, insa l-au lasat picioarele.

Mult prea devreme. Pentru ca nu figureaza ca persoana, atunci cand a mers la spital a primit doar ingrijiri de Urgenta. Atat. Nu are asigurare medicala, nu plateste dari la stat, nu poate fi ajutat, i s-a spus. Picioarele sale incep sa putrezeasca, scrie sursa citata.

,,Nevoia te invata! Cand nu pot merge, ma tarasc! Nu pot sa stau sa mor de foame in casa!”

„Am incercat mereu sa ma descurc cum pot. Ma misc greu, ma dor foarte tare ranile de la talpi dar nu pot sa stau sa mor de foame in casa. Cum pot, merg, taras, in cap, in limba, trebuie sa ma descurc! Cateodata ma duc si muncesc cu ziua, strang din dinti, e greu, dar ce sa fac… Nevoia m-a invatat, nevoia trebuie sa invete orice om aflat in situatia mea.

Ca altcineva nimeni nu vine sa te-nvete…”, spune omul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

 

Citeste continuarea pe BZI!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si