Izvoarele, satul blestemat din Galati. Dupa cutremure si alunecari de pamant, un lac negru ii ingrozeste pe localnici

Un lac cu apa neagra ingrozeste toata suflarea unei localitati peste care parca toate blestemele pamântului s-au abatut! La Izvoarele, in Galati, bietii oameni stau iar cu inima in gat de teama ca, dupa cutremure, o noua napasta vine peste ei!

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D marți 26 septembrie 2017 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ciudatenia infioara... e ca o "gura a iadului", spun oamenii care mai incercati de-atat chiar n-au cum sa fie! Cutremurele misterioase si alunecarile de pamant care erau cat pe ce sa-i ingroape nu i-au speriat mai tare decat o face acum apa neagra!

De cand apa acestui lac a devenit neagra si miroase puternic a sulf, oamenii din Izvoarele nu mai au liniste. Ei cred ca totul a aparut din cauza cutremurelor care zgaltaie zona de ani buni.

“De cand a alunecat pamantul, si-a schimbat culoarea, apa.. E apa neagra acum. Banuim ca a iesit ceva din pamant”, spun oamenii.

Lacul unde pana mai ieri isi adapau animele e negru taciune. Cei care au curajul sa-l priveasca de pe gura adanciturii spun ca dupa fiecare cutremur, apa fierbe. Ultima oara a fost ieri, cand oamenii din Izvoarele au simtit iar spaima in suflete.

Peste spaime, bietii oameni izbutesc sa treaca, insa frigul care vine le scurteaza zilele. Vantul care deja sufla prin crapaturile caselor le-ajunge pana la oase. 

Pentru oamenii din Izvoarele, cosmarul a inceput in anul 2013. Un roi seismic s-a declansat atunci, in luna septembrie, iar timp de mai bine de o luna, peste 500 de seisme, produse la mica adancime au avut loc.

Noul motiv de teama al localnicilor ramane deocamdata nedezbatut de autoritati. Explicatia ar putea fi, totusi, ca in zona exista importante zacaminte de petrol.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si