Doi tineri s-au stins din viață din cauza unor supradoze, iar alţi 21 de oameni au solicitat ajutor medical de specialitate. Alţi 7 oameni au fost transportaţi de urgență la două unităţi medicale din București. Trei dintre ei au ajuns la Spitalul Pantelimon, iar patru la Spitalul Floreasca.

Citeste si: VIDEO- Doi tineri au murit după ce au consumat droguri la festivalul SAGA din București

Jandarmeria București a aplicat amenzi uriașe, după tragediile de la Festivalul SAGA

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a anunțat că în decursul primelor două zile ale festivalului SAGA care a avut loc pe Arena Națională din Capitală s-au aplicat amenzi în valoare de 7.000 de lei.

Amenzi uriașe după festivalul SAGA. 2 tineri au murit din cauza drogurilor

„În legătură cu evenimentul SAGA Festival, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: În perioada 3-4 iunie a.c., în urma încălcării normelor legale în vigoare de către anumiți participanți, jandarmii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Jandarmeria București a aplicat amenzi uriașe, după tragediile de la Festivalul SAGA

Citeste si: Moarte cumplită aleasă de un funcționar din Botoșani

Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru 77 de fapte de natură penală, în urma constatării, împreună cu B.C.C.O. București, a unor încălcări ale prevederilor legale privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, dar și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, precum și furtul calificat”, a transmis Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, într-un comunicat destinat presei.

În prima zi de festival, circa 35.000 de persoane au fost prezente pe Arena Națională, iar în a doua zi peste 30.000.

Citeste si: Noi artiști pe scena Saga Festival 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si