Drama cumplită a unui concurent „Puterea Dragostei”: „Nu i-a reușit operația!”

Jitaru de la „Puterea Dragostei” are o poveste de viață impresionantă. Concurentul emisiunii de la Kanal D a trecut prin momente de cumpănă încă de la vârsta de cinci ani, fără părinți.

Author: Georgiana Balaban miercuri 18 noiembrie 2020 , 17:16

jitaru de la puterea dragostei mamă
Jitaru de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jitaru Cristian-Daniel este concurent al sezonului 3 „ Puterea Dragostei ”, puțini știu însă drama prin care el a trecut.

Prezentatoarea emisiunii Cristina Mihaela i-a mărturisit tânărului că a aflat despre el din presă că a jucat la Steaua, dar și că este orfan de un părinte încă de mic copil.

„Am citit în presă niște lucruri despre tine, pe care nu le știam. Știam că ai fost jucător la Steaua, în schimb nu știam că tu nu ai mamă și că ești singur de mic. De ce nu ne-ai povestit nimic?” a transmis prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”.

Jitaru de la „Puterea Dragostei” a crescut fără mamă, încă de la vârsta de cinci ani

„N-am vrut să mă victimizez! Eu trebuia să mai am un frățior, dar mama a făcut avort, cum era pe timpul ăla și i-a mai rămas ceva pe chist.

N-am înțeles bine dicuția că eram mic și mi-a povestit mamaia. Când a fost să se opereze...nu i-a reușit operația. Ea a crezut că se poate trata cu ceaiuri și cu leacuri băbești. Între timp, s-a agravat. Când a vrut să se opereze nu s-a mai putut. Era în al-12-lea ceas, să zic așa.” a menționat Jitaru.

Pe atunci, tânărul avea doar cinci ani, iar mama lui avea vârsta de 28 de ani. „Am aflat târziu. Bunicii și tata mi-au ascuns povestea. Tata a stat singur un timp, apoi s-a recăsătorit. Am fost crescut de bunici, cu tata mă vedeam o dată pe săptămână. El lucra de luni până sâmbătă. Mă lua sâmbătă și mă aducea duminică, eram mic și nu avea cum să mă țină singur în apartament. Pe la 10-12 am conștientizat totul, când am întrebat de mama...” a adăugat Jitaru de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

jitaru de la puterea dragostei mamă
Jitaru Cristian de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

În prezent, familia bărbatului sunt cele două bunici pe care le mai are în viață, în afară de tatăl său care este plecat în străinătate. „Bunicile din partea lu mama și din partea lu tata. Una dintre ele are boala alzheimer și nu știe cine sunt.” a spus Jitaru.

Pe lângă tragedia lăsată de lipsa mamei, Jitaru s-a luptat și cu lipsa banilor. „Din fotbal nu am câștigat mulți bani. Eu stăteam foarte mult în oglindă și tata m-a îndrumat: de ce nu încerci să-i aranjezi și pe alții...poate cine știe prinzi, îți va plăcea. Am făcut cursuri de frizer și așa mi-am câștigat traiul. Tata e în Germania, iar eu sunt singur acasă!” s-a confesat Jitaru.

Citeste si: Marinescu de la Puterea dragostei și Aya, cel mai nou cuplu de la Puterea dragostei? Cum s-au dat de gol

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra de la „Puterea Dragostei” nu a șters pozele cu ea și cu Nikos, deși formează un cuplu cu tânărul Codruț

Citeste si: ”Am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare.” Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață. Cei doi au trecut printr-o dramă cumplită- kfetele.ro

Citeste si: Cel mai bine păzit secret al Clarei Chia Marti din dormitor! Motivul pentru care Pique a ales-o fără să stea pe gânduri în defavoarea Shakirei- radioimpuls.ro

Jitaru a mărturisit și că a iubit. Bărbatul a spus că a locuit cinci ani alături de o fată pe care a iubit-o foarte mult. „Am avut doar relații lungi, trei ani, doi ani jumătate, cinci...doar cu ultima fată am locuit împreună!” a conchis concurentul „Puterea Dragostei”.

Jitaru de la „ Puterea Dragostei ” este acum în căutarea fericirii, motiv pentru care s-a înscris în cadrul competiției de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si