Judecatorul dosarului Colectiv, care a anuntat ca iese la pensie, este fostul sot al judecatoarei spagare din "dosarul transferurilor"! Valeriu Terceanu si Geanina au divortat acum doi ani

Valeriu Terceanu, judecatorul dosarului Colectiv, a solicitat iesirea la pensie, asa ca dosarul va fi reluat de la zero.

Petru Luca, vineri 10 august 2018 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Complicatul dosar Colectiv va fi reluat de la zero, in conditiile in care judecatorul care s-a ocupat doi ani de speta a solicitat recent, total neasteptat, iesirea la pensie. "Mihail Valeriu Terceanu, judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care judecă dosarul Colectiv, a solicitat CSM eliberarea din funcţie prin pensionare, iar forul i-a aprobat cererea. Acum, dosarul se va relua de la zero. Mihail Valeriu Terceanu a judecat doi ani dosarul Colectiv, timp în care a luat mai multe măsuri. Cea mai importantă a fost reunirea celor trei dosare trimise separat în judecată de procurori", nota recent presa de investigatii.

Interesant este faptul ca Valeriu Terceanu, judecatorul in cauza, nu este altul decat fostul sot al Geaninei Terceanu, judecatoarea condamnata la inchisoare grea dupa ce s-a dovedit ca ar fi luat spaga de la fratii Becali si de la Cristi Borcea in "dosarul transferurilor".

Aflata deja in detentie, unde urmeaza sa stea vreme de 7 ani, pentru luare de mita, Geanina a divortat de Mihail Valeriu Terceanu acum doi ani, casatorindu-se din nou, chiar inainte de incarcerare, in februarie 2018, cu Ionut Ploiesteanu.  

Te-ar putea interesa si

Loading...