Jurnalist care candideaza la alegerile parlamentare, amenintat de un primar: "A dat buzna in casa parintilor mei(...) Mi-a spus ca imi rupe gatul!"

Jurnalistul Dan Tanasa care a decis sa candideze la alegerile parlamentare 2016 din partea Partidului Alianţa Noastră România a povestit intr-un interviu ca a fost amenintat in repetate randuri de membrii ai partidului UDMR, cat si de oameni de afaceri din Miercurea Ciuc.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe luni 31 octombrie 2016 , 13:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Jurnalistul Dan Tanasa a declarat intr-un interviu acordat DC News ca de-a lungul  timpului, a primit mai multe ameninţări. Chiar si  primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinţilor jurnalistilor şi a trecut la ameninţări.
"Normal că am fost ameninţat! Am publicat, de-a lungul timpului, ameninţările care mi s-au adus.
Mi s-au făcut plângeri penale, am fost plimbat pe la parchete, am fost ameninţat de multe ori. Un om de afaceri din Miercurea Ciuc mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că îmi rupe gâtul. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinţilor mei şi m-a ameninţat. A zis să termin cu acţiunile pe care le fac pentru că îmi fac duşmani", a povestit Dan Tănasă pentru DC News.
Dan Tănasă va candida în municipiul Bucureşti pe poziţia a doua la Camera Deputaţilor pe lista depusă de Alianţa Noastră România.
"Mă simt onorat să fiu nominalizat ca fiind inamic al extremismului maghiar din România alături de fostul prefect al judeţului Covasna, dr.
Codrin Munteanu, un profesionist desăvârşit în administraţie publică şi un intelectual cu zece clase peste Kelemen Hunor" a declarat Dan Tanasa acum trei ani, scrie inmemoriam-milecarpenisan.ro.

Jurnalistul Dan Tanasa a declarat intr-un interviu acordat DC News ca de-a lungul  timpului, a primit mai multe ameninţări. Chiar si  primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinţilor jurnalistilor şi a trecut la ameninţări.
"Normal că am fost ameninţat! Am publicat, de-a lungul timpului, ameninţările care mi s-au adus. Mi s-au făcut plângeri penale, am fost plimbat pe la parchete, am fost ameninţat de multe ori. Un om de afaceri din Miercurea Ciuc mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că îmi rupe gâtul. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinţilor mei şi m-a ameninţat. A zis să termin cu acţiunile pe care le fac pentru că îmi fac duşmani", a povestit Dan Tănasă pentru DC News.

Dan Tănasă va candida în municipiul Bucureşti pe poziţia a doua la Camera Deputaţilor pe lista depusă de Alianţa Noastră România.  "Mă simt onorat să fiu nominalizat ca fiind inamic al extremismului maghiar din România alături de fostul prefect al judeţului Covasna, dr. Codrin Munteanu, un profesionist desăvârşit în administraţie publică şi un intelectual cu zece clase peste Kelemen Hunor" a declarat Dan Tanasa acum trei ani, scrie inmemoriam-milecarpenisan.ro.

Citeste si: Cine este bărbatul din Dolj care a fost înjunghiat într-un conflict spontan. A fost dus de urgență la spital- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si