Kilogramul de cirese, cat un gram de aur. Bucurestenii platesc scump pentru a-si satisface poftele in luna decembrie

Un kilogram de cirese costa in piete cat un gram de aur! Acesta este pretul la taraba pentru pofticiosi in luna decembrie. Cine vrea numai sa guste o poate face in schimbul a doi lei cireasa.

Webeditor: G. S. Author: I. I. luni 11 decembrie 2017 , 19:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Nu stiu daca sa iau sau sa nu iau. Dar vreau sa gust adica doi lei gustatul! Doi lei o cireasa! Poftiti, doamna, va platesc nicio problema! Hai sa gustam! Deci, uitati-va cum se duc doi lei pe apa sambetei!", a spus o cumparatoare.

Un kilogram de cirese putin lovite de grindina, venite tocmai din Argentina, ajunge sa coste la noi in piata, cat un gram de aur.

„Eu am intrat acum pe cursul BNR la gramul de aur! Cam atata e, nu? Ia veniti sa vedeti! Vino incoace sa vezi. Cat e gramul de aur? 168 de lei! Exact cat ciresele! 168 de lei gramul de aur! Cat un gram de aur”, mai spune un alt cumparator.

Dar cine vrea cirese in decembrie plateste! Iar daca nu ai bani de un kilogram poti lua si la bucata! Daca asta vara cu 10 lei puteam cumpara un kilogram, cum aceeasi suma ne ajunge doar pentru 5 cirese

"- Dar cine vine sa le cumpere?
- Gravidele banuiesc... Da, sunt pofticioase! Sunt barbati care vin pentru o gravida... Deci, pentru doamnele care sunt insarcinate dati iama in piata la Baneasa, nu? La Baneasa, da! Aici gasiti cirese ieftine cat un gram de aur”, a spus un comerciant.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si