L-au arestat! Ce le făcea un profesor de sport din Alba Iulia fetițelor de 12 ani în zonele intime! Părinții sunt în stare de șoc! A făcut și film cu o elevă

Cinci fetițe de la o școală din Alba Iulia s-au constituit ca victime într-un dosar de purtare abuzivă împotriva profesorului lor de sport.

C.I.P., joi 28 martie 2019 , 14:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viorel Oargă, profesor de sport la Şcoala Gimnazială "Vasile Goldiş" din Alba Iulia, a fost trimis în judecată pentru infracțiunile de corupere sexuală a minorilor și purtare abuzivă, asta după ce luni la rând, anul trecut, a abuzat mai multe eleve.

Citeste si: Ai permis? 8 din 10 șoferi pică acest test! Tu știi în ce ordine trebuie să treacă autovehiculele în intersecția prezentată?

"În perioada ianuarie-martie 2018, în calitate de profesor de sport la o şcoală gimnazială din mun. Alba Iulia, în timpul orelor de educaţie fizică, inculpatul a efectuat acte de natură sexuală (îmbrăţisări şi mângâieri, inclusiv în zonele intime) împotriva mai multor eleve minore din două clase, care nu au împlinit vârsta de 13 ani. În perioada ianuarie-martie 2018, în calitate de profesor de sport la o şcoală gimnazială din mun. Alba Iulia, în timpul orelor de educaţie fizică inculpatul a utilizat expresii jignitoare de genul «idioţi, incapabili, handicapaţi, grăsani, proşti, mocofani, tâmpiţi, vacă, curvă, curcan gras bun de pus în cuptor» faţă de elevii din două clase", se arată în comunicatul parchetului.

Citeste si: Un magazin de articole sportive de la noi retrage un produs vestimentar popular, care are potenţialul de a cauza vătămări

Profesorul este acuzat că le-a atins în mod repetat ăe fete în zonele intime, s-a purtat indecent cu ele și avea discuții cu tentă sexuală cu acestea.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia marţi, 26 martie 2019. În dosar sunt cinci victime, toate eleve ale profesorului Viorel Oargă.

Citeste si: Hamude de la "Puterea Dragostei" s-a dat singur de gol! A postat un video din sală, însă toată lumea a observat un detaliu uimitor! L-au taxat pe loc: "Este un fals"

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si