Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier petrecut în a doua zi de Paște. Mașina condusă de designer a ieșit de pe șosea în apropierea localității Săcele din Constanța, a rulat pe câmp circa 800 de metri, s-a răsturnat și apoi s-a oprit în câțiva copaci. În timpul accidentului, Răzvan Ciobanu a fost pur și simplu aruncat din mașină, iar trupul său a fost găsit lângă autoturism.

Au fost multe speculații privind ora la care a avut loc accidentul. Răzvan Ciobanu a fost văzut pentru ultima dată, conform informațiilor unor martori, în jurul orei 23.00, la Mamaia, în rondul de la Fratelli, ”învârtindu-se cu mașina de mai multe ori prin rond”, apoi a luat-o spre Năvodari.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citeste si: Motivul halucinant pentru care milionarul Dan Cămârzan și-a ucis bunica! Afaceristul face parte din secta ”Născuților -Vii”

Citeste si: Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu: designerul consumase cocaină!

Citeste si: Detaliul important în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu. Ce ținea în mână în momentul accidentului

Ora la care a fost anunțat accidentul a fost a doua zi, la ora 7.00,

când o localnică din Săcele a trecut prin zonă și a văzut mașina și trupul de lângă aceasta. Așa că au fost multe incertitudini privind atât ora la care a avut loc accidentul, dar și ce căuta Răzvan Ciobanu în zonă. Dacă probabil motivul pentru care designerul se afla pe drumul spre Săcele va rămâne un mister, ora la care a avut loc accidentul ar putea fi aflată cu precizie.

La ce oră a murit Răzvan Ciobanu! Un localnic din Săcele știe cu precizie când a avut loc accidentul

Zona în care s-a produs impactul este în afara localității Săcele, însă foarte aproape se aflau câteva depozite, gen magazii. Într-una dintre clădiri stă un bărbat, un fost călugăr, care în noaptea respectivă se uita la televizor. Acesta a precizat, pentru o emisiune tv, ora exactă când s-a produs accidentul. ”Se uita la televizor, iar lângă acesta are un aparat care arată ora. Era 1 fără 5 când a auzit bubuitura. Nu a ieșit atunci din casă, dar știe exact ora”, a povestit Sorin Ovidiu Bălan, jurnalistul care a vorbit cu bărbatul din Săcele care știe exact ora accidentului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si