La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei. Transmite-le "La Mulţi Ani" celor dragi, care îşi serbează ziua numelui de Sfântul Dumitru!

Author: Catalina Popa marți 26 octombrie 2021 , 06:50

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei. Peste 330.000

de români poartă numele Sfântului Dumitru, potrivit statisticilor MAI.

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Ce nume se serbează

Numele derivate din Dumitru sunt: Dumitru, Dimitri, Mitică, Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitrea, Mitrache, Dimitrica, Mitu, Dima, Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitrița, Dumitrana, Mita, Mița, Dumitrina și Mimi.

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei

Citeste si: Ce se mănâncă de Sf. Dumitru 2021? Tradiţii pentru 26 octombrie 2021

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări

Citeste si: Ce se duce la biserică pentru pomenirea morţilor de Moşii de toamnă 2021?

La mulţi ani, Mitică! Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!
Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!
Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume.

Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Mitu!
Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie!
Cu ocazia zilei Sfântului tale, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021

Dragă Mitică, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer "LA MULŢI ANI" să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!
Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite și pline de bucurie. La mulți ani!
Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți!
De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Dumitra!
Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae? Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae?
spotmedia.ro
Un robot e atât de expresiv încât sperie o lume întreagă. Și Elon Musk este impresionat Un robot e atât de expresiv încât sperie o lume întreagă. Și Elon Musk este impresionat
spotmedia.ro
A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e... A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e sortită pieirii
b1.ro
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte... Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
infoactual.ro
Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial
infoactual.ro
Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii
evz.ro
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama... Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO
doctorulzilei.ro
Primele măsuri după confirmarea variantei Omicron. Test PCR obligatoriu la intrarea în... Primele măsuri după confirmarea variantei Omicron. Test PCR obligatoriu la intrarea în ţară, formular PLF şi carantină de 10 zile pentru nevaccinaţi
romaniatv.net
Părinții lui Ion Șmecherul, distruși de durere. Și-au condus fiul pe ultimul drum.... Părinții lui Ion Șmecherul, distruși de durere. Și-au condus fiul pe ultimul drum. ȘOCANT. Ce s-a întâmplat la înmormântare!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si