La mulți ani de Sf. Nicolae 2022: Mesaje, urări și felicitări pentru Nicolae, Nicu, Nicoleta și Nicole!!!

La mulți ani de Sf. Nicolae 2022. Mesaje, felicitări, urări şi tradiţii pentru sfânta sărbătoare de astăzi: La mulţi ani de Sfântul Nicolae tuturor care poartă numele marelui sfânt!

Author: Alexandra Bercea marți 06 decembrie 2022 , 11:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La mulți ani de Sf. Nicolae 2022.  La mulţi ani de Sfântul Nicolae tuturor care poartă numele marelui sfânt!

Trimite-le celor dragi un mesaj, o urare sau o felicitare pentru Moş Nicolae: La mulţi ani Nicolae, Nicoleta, Nicu, Nico şi Nicole!

Cei care poartă numele Sfântului Nicolae își serbează vineri, 6 decembrie, ziua numelui. Transmi-le cele mai frumoase gânduri celor care poartă numele Nicolae, Nicu, Nicoleta, Nicole sau Nico! 

La mulți ani de Sf. Nicolae 2022. Urări de Sf. Nicolae 2022

Anul acesta Moș Nicolae nu ti-a adus mai nimic … doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce așteaptă doar un semn pentru a arata ce are mai bun si cald.

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!”

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Nico!”

Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit!

Urări creştine de Sfântul Nicolae 2022

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales… multă dragoste!

Citeste si: Sărbătorile de iarnă// Beculețele de Crăciun s-au aprins deja în orașele României- VIDEO

Cu ocazia sfanțului Nicolae iți doresc multa sănătate, fericire si nu in ultimul rând multa bucurie in viată! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea sa te ia in brațele ei in acest moment special!

Citeste si: Cine a inventat absorbantele. Femeile din înalta societate foloseau absorbante făcute din bureți sau blănuri de animale- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public- radioimpuls.ro

In aceasta sfântă zi, iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sfântul Nicolae sa te călăuzească mereu in viată. LA MULȚI ANI!

Daca toata lumea iți dorește ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iți urez ca toate zilele ce urmează sa fie pline de bucurii si realizări astfel încât acest nou an sa iți umple sufletul de voie buna. La mulți ani!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si