La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text. Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, este vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi doar un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumina și armonie. Să vă bucuraţi din plini de ea, dragi copii! La mulți ani de 1 Iunie!

La mulţi ani de Ziua Copilului 2022. Mesaje și felicitări frumoase de 1 iunie

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Pentru cel mai dulce îngeraș, îți dorim îmbrățișări nenumărate, fericire și mult alint în această zi minunată! La mulți ani!

Îți doresc să știi și să simți întotdeauna cât de puternică, deșteaptă și frumoasă ești! Îți dorim tot binele din lume și la mulți ani!

Citeste si: La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Mesaje frumoase cu text pentru data de 1 iunie

La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

Sa cresti mare, destept si frumos, copil drag! Multă sanatate și să ai parte de tot ce-i mai bun pe lume. Sa ajungi de 100 de ani. Mult noroc si la multi ani!

La multi ani! Sa ai o viata plina de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viaţa plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se îndeplinească!

Citeste si: Ziua Copilului 2022: Top 10 cele mai emoţionante mesaje pentru copilul tău de 1 iunie

La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

Cele mai frumoase urări de 1 iunie, Ziua copilului

De-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu.

Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viaţa noastră a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se îndeplineasca!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Prima zi de vară 2022: Mesaje, urări şi de felicitări de 1 Iunie

La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii.

Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

Invata sa-ti traiesti copilaria, Caci ea se duce-asa rapid, De n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, Cand s-a pierdut in infinit.

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si