La numai 13 ani, o fetiță a fost obligată să se prostitueze de cea mai bună prietenă

Cea mai bună prietenă a fost cea care a obligat-o să se prostitueze. A fost bătută de bărbați și obligată să le spună „Daddy”

miercuri 27 martie 2019 , 19:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Samantha Owens, 25 de ani, a ales să publice recent o carte în care a povestit, pas cu pas, cum, atunci când avea 13 ani, a fost obligată chiar de prietena ei cea mai bună să se prostitueze. Fetiță fiind, a fost nevoită să se culce cu aproximativ 40 de bărbați, care nu au ținut cont de faptul că era doar un copil.

Amanda Spencer, prietena fetei cu 3 ani mai mare, a păcălit-o și a făcut-o să se prostitueze, fiind, timp de mai mulți ani, folosită ca o „jucărie sexuală” pentru diverși pedofili.

Citeste si: O femeie a născut gemeni cu tați diferiți. Ce a făcut soțul ei atunci când a văzut că unul dintre copii nu îi seamănă

Acum, Samantha este mama a doi copii și a ales să publice o carte, „Pimped”, povestind cu lux de amănunte cum cea pe care o credea cea mai bună prietenă a făcut-o să trăiască cel mai mare coșmar al vieții ei.

Femeia povestește cum, la un moment dat, pe când avea numai 13 ani, un client a întrebat-o câți ani are. Ea i-a spus 16. Dar pedofilul i-a șuierat printre dinți: „Mincinoaso, știu că nu ai 16 ani!”. Când i-a spus vârsta reală, pedofilul tot n-a fost mulțumit. A obligat-o să repete că are 11 ani. A zâmbit și a violat-o cu brutalitate.

Un alt bărbat care a abuzat de ea a lovit-o violent în față și a obligat-o să-l strige „Daddy” (n.r. - Tăticule).

Samantha povestește că Amanda avea tot timpul bani mulți și i-a spus că ar putea câștiga și ea la fel de mulți bani dacă este de acord să întrețină relații sexuale cu bărbați, ducând-o astfel într-o casă unde se aflau cinci bărbați care au violat-o până dimineață.

Samantha a scăpat de chin abia la 18 ani, când a fost închisă într-un centru de dentenție pentru furt și unde i-a povestit unei colege prin ce a trecut de-a lungul anilor.

Samantha le-a dezvăluit ulterior autorităților că, de multe ori, era îmbătată atât de tare că nici nu realiza ce i se întâmplă. „Sunt nopți în care vreau să uit. Timp de trei ani, presupusa mea prietenă m-a plimbat prin tot orașul Sheffield pentru a fi abuzată. Am fost plasată din casă în casă, precum o jucărie și, neavând unde să fug, am acceptat aceste tratamente”, a mai spus Samantha.

Amanda, prietena ei, a manipulat-o să facă sex cu peste 40 de bărbați în trei ani. În 2012, când a început ancheta împotriva ei, Amanda Spencer a născut un copil. În 2014, ea a fost găsită vinovată pentru 14 situații în care a facilitat prostituție infantilă și pentru alte două situații în care a incitat la sex cu minori.

Ea a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare. În 2017, pedeapsa ei a fost mărită cu alți trei ani după ce s-a dovedit că a facilitat, în alte patru ocazii, prostituție infantilă. În afara Amandei, alți cinci bărbați au mai fost arestați în acest dosar. Este vorba despre frații Christopher (23 de ani), Matthew (25 de ani) și Shane Whiteley (30 de ani). Aceștia au primit pedepse între 8 și 15 ani de pușcărie pentru sex cu minori, viol și alte capete de acuzare. Un alt arestat în acest caz a fost Taleb Bapir.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si