Caz șocant la solar. O femeie a rămas fără ureche după ce a mers la bronzat

Un caz șocant a avut loc în incinta unui solar din Marea Britanie. O femeie a trecut prin clipe de coșmar, deși a vrut doar să se bronzeze.

G.B., miercuri 19 februarie 2020 , 13:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O femeie, în vârstă de 44 de ani, a rămas fără ureche la solarul unde a mers să se bronzeze. Anthea Smith a ajuns să-şi piardă urechea după ce a făcut cancer din cauza solarului.

Caz șocant la solar

Citeste si: Viorel de la Vaslui a luat o decizie neașteptată. Nimeni nu-l mai poate întoarce înapoi

Femeia a intrat în dubii, atunci când urechea ei s-a înnegrit și a început să sângereze. Anthea Smith obişnuia să meargă foarte des la solar. Aceasta frecventa şedinţele încă din perioada adolescenţei, însă niciodată nu s-a gândit la efectele şocante pe care le poate avea solarul.

Caz șocant la solar

Citeste si: Statul oferă bani elevilor. 200 de euro pentru fiecare copil în parte

Caz șocant la solar. O femeie a rămas fără ureche după ce a mers la bronzat

Anthea Smith s-a prezentat la spital, însă medicii s-au îngrozit de felul în care arăta urechea ei. Diagnosticul pus de cadrele medicale a fost cancer.

Femeia a trecut prin două operaţii și chimioterapie pentru a stopa cancerul. În una dintre cele două intervenţii chirurgicale, ea a rămas fără o ureche, potrivit HEALTH.

Caz șocant la solar

Cancerul de piele este o boală care nu iartă pe nimeni. Este cea mai răspândită formă de cancer. Se extinde foarte uşor, astfel că, în ultimii 30 de ani numărul cazurilor a ajuns să se dubleze.

Citeste si: VIDEO | Alexandra a salvat patru vieți, după moarte

După clipele de groază prin care a trecut, femeia trage acum un semnal de alarmă către toate tinerele din întreaga lume în legătură cu efectele pe care le poate avea solarul.

Citeste si: Au devenit părinți pentru a doua oară : „A venit pe lume să ne completeze familia”

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si