Lacrimi pentru patronul de la Leicester
Sport

Lacrimi pentru patronul de la Leicester

M.C.B.
7 nov 2018

Vichai Srivaddhanaprabha, patronul decedat a lui Leicester City, a fost înmormântat la Bangkok, iar jucătorii şi staff-ul echipei au fost prezenţi

Vichai Srivaddhanaprabha a fost înmormântat la finalul unei ceremonii impresionante, care a avut loc în Thailanda, la Bangkok. Imediat după victoria de sâmbătă, de la Cardiff, scor 1-0, fotbaliştii de la Leicester şi mai mulţi angajaţi ai clubului, au zburat spre Thailanda pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Vichai Srivaddhanaprabha.

Acesta a murit sâmbăta trecută, alături de alte patru persoane, după ce elicopterul care pleca de la stadionul lui Leicester s-a prăbuşit, chiar in parcarea.

Patronul detinea echipa Leicester din 2010, atunci cand a cumparat-o in liga secunda, cu 39 de milioane de lire sterline. In 2015-2016, „vulpile” au furnizat o surpriza imensa si au castigat titlul in Premier League. Dupa aceea performanta unica in storia clubului, patronul le-a oferit jucatorilor sai cate un automobil, cu pretul de catalog de 100.000 de lire sterline.Conform Forbes, omul de afaceri, In varsta de 60 de ani avea o avere estimata la aproximativ 5 miliarde de dolari si era al 5-lea cel mai bogat om din Thailanda.

Autor: Cătălin Barbu 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook