Lacul Tabacariei din Constanta, un adevarat focar de infectie. Oamenii insa pescuiesc in continuare in apa plina de dejectii

Pescuiesc intr-o apa plina cu dejectii si gunoaie, dar nu se sfiesc sa manance pestele, desi mirosul din zona este insuportabil. Lacul Tabacariei din Constanta a devenit, se pare, un focar de infectie din cauza unei conducte de ape pluviale.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D luni 06 martie 2017 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nici pestii nu rezista in apa tulbure, plina cu dejectii. Nu suntem la capat de lume, ci in cel mai mare parc din Constanta, care are iesire spre lacul imbibat cu mizerie.

Aceasta portiune de lac  s-a transformat intr-o mlastina plina de mizerie.

Peste tot sunt numai dejectii si resturi menajere, iar mirosul este greu de suportat.

In ciuda mirosului si a fecalelor care plutesc deasupra apei,  pescarii din zona scot zilnic plase intregi cu peste, pe care indraznesc sa-l si manance.

- Ati mai mancat de aici, din lac? Da.  Si n-ati patit nimic? Deocamdata nu.

Dejectiile se revarsa spontan  de pe o conducta cu apa pluviala. Este potabila, se jura un angajat al statiei de epurare din zona.

-Aveti idee daca apa asta care se deverseaza, ce apa e? Potabila. Cum sa fie potabila, ca am vazut ca sunt excremente umane. Nu, apa potabila este.

Reprezentantii companiei de apa si canalizare, care au venit de indata in inspectie, il contrazic pe angajat si au o explicatie pentru gunoaiele din lac.

Irina Oprea, reprezentant firma: Fiind vorba de sistemul colector al apelor pluviale,  in lac ajung toate mizeriile de pe trama stradala.
Se observa inclusiv mase plastice, hartie

Cat despre fecale, compania de apa a inceput sa investigheze in amanunt problema. Dejectiile din lac ar putea fi opera unui complex de blocuri din apropiere. Autoritatile banuiesc ca, in loc sa se racordeze la sistemul de canalizare, constructorul unei cladiri s-ar fi conectat din greseala la canalul colector al apei de ploaie.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si