Lashawn Daniels, care a compus pentru Whitney Houston, Michael Jackson şi Destiny's Child, a murit la vârsta de 41 de ani

Compozitorul american Lashawn Daniels, care a scris pentru Whitney Houston, Michael Jackson, Destiny's Child şi Lady Gaga, a murit la vârsta de 41 de ani.

A.N.C, duminică 08 septembrie 2019 , 17:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Soţia lui, April, a scris pe Instagram că Daniels, cunoscut drept Big Shiz, a murit într-un accident de maşină care a avut loc în Carolina de Sud.

„Cu profundă tristeţe anunţăm moartea iubitului soţ, tată, membru al familiei şi prieten Lashawn Daniels, victimă a unui accident din Carolina de Sud”.

Citeste si: El este tânărul care a murit în urma accidentului produs de Mario Iorgulescu! Dany Vicol avea 24 de ani și două fetițe

Citeste si: Se pregătea să nască atunci când a aflat că bebeluşul este, de fapt, o tumoră

Citeste si: De unde venea Mario Iorgulescu atunci când a comis cumplitul accident!

Producător şi compozitor, Daniels a fost premiat cu Grammy în 2000 pentru „Say My Name”, cântat de Destiny's Child.

Cele mai cunoscute piese pe care le-a compus sau la care şi-a adus aportul sunt „It's Not Right But It's Okay” - Whitney Houston, „The Boy Is Mine” - Brandy and Monica, „You Rock My World” - Michael Jackson, „Telephone” - Lady Gaga, „Say My Name” - Destiny's Child, şi „He Wasn't Man Enough” - Toni Braxton.

Daniels era colaborator obişnuit al producătorului Rodney Jerkins (Darkchild).

Era căsătorit de 20 de ani cu April şi avea trei fii. Împreună cu soţia lui a creat Cool Couples, platformă destinată sfaturilor privind relaţiie.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si