Legume proaspete, sos dulce-acrisor si ierburi aromate, ingredientele pentru cele mai delicioase parjoale de post. Totul e gata in mai putin de o ora
Legume proaspete, sos dulce-acrisor si ierburi aromate... Iata cum puteti sa gatiti parjoale delicioase fara sa folositi pic de carne! ##VIDEO17566##

Aveti legume la indemana?! Daca da, fie postul cat de greu, nu veti duce dorul carnii!
Este o reteta foarte simpla. Daca avem un robot sau o masina de tocat acasa, merge foarte repede 03.04
Taiati cartofii fierti si restul legumelor cubulete mici, apoi aruncati-le in blender. Scopul nostru nu e sa le facem piure, asa ca putem sa adaugam inauntru si cateva fire de patrunjel verde si busuioc.
Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament
Adaugati apoi doua- trei linguri de pesmet in compozitie si amestecati totul foarte bine.
Marius Muntean, bucatar:" Inainte sa le prajim o sa punem putina faina intr-o farfurie. O sa incepem sa modelam cum vrem noi”.
Dupa doar cateva minute de cand ne-am apucat de treaba, chiftelutele sunt gata de pus in tigaie!
Cat se prajesc bine pe ambele parti, pregatiti sosul de rosii.
In mai putin de o ora, totul este gata!