Leonard Doroftei, adus cu mandat la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Fostul campion de box, Leonard Doroftei va fi adus de politişti la Curtea Supremă peste două săptămâni, la următorul termen în dosarul Gala Bute.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe miercuri 05 octombrie 2016 , 16:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Decizia a fost luată de magistraţi, care îl vor cita cu mandat de aducere, după ce a lipsit de două ori de la termenele programate pentru audierea sa, în calitate de martor.

În acest dosar alături de Elena Udrea au fost trimişi în judecată fostul ministru Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT Gheorghe Nastasia, fostul
director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu şi Dragoş Botoroagă.
Aceasta nu este prima dată când fostul pugilist este chemat să dea explicaţii. În urmă cu doi ani el a mai ajuns în faţa procurorilor anticorupţie.
„Am fost întrebat despre cum merg lucrurile în federaţie, despre Gala Bute, despre care ştiti că nici măcar nu am fost invitat! Noi avem câteva litigii cu Obreja pentru recuperarea unui ring de box şi a unor bani cheltuiţi cu meciul lui Bute. Am fost întrebat despre mai multe lucruri, dar nu am să vă dau date exacte”, a afirmat Doroftei, în 2014, precizînd că a adus la DNA toate documentele solicitate, dar şi rezultatele auditului intern efectuat după preluarea mandatului de preşedinte al FRB, scrie Romania Tv.

În acest dosar alături de Elena Udrea au fost trimişi în judecată fostul ministru Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT Gheorghe Nastasia, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu şi Dragoş Botoroagă.

Aceasta nu este prima dată când fostul pugilist este chemat să dea explicaţii. În urmă cu doi ani el a mai ajuns în faţa procurorilor anticorupţie. „Am fost întrebat despre cum merg lucrurile în federaţie, despre Gala Bute, despre care ştiti că nici măcar nu am fost invitat! Noi avem câteva litigii cu Obreja pentru recuperarea unui ring de box şi a unor bani cheltuiţi cu meciul lui Bute. Am fost întrebat despre mai multe lucruri, dar nu am să vă dau date exacte”, a afirmat Doroftei, în 2014, precizînd că a adus la DNA toate documentele solicitate, dar şi rezultatele auditului intern efectuat după preluarea mandatului de preşedinte al FRB, scrie Romania Tv.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si