Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou impresionant: “Locul meu e încă liber. Nu e nici o grabă!” FOTO

Amicii au aflat că Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou.

Matei Vaihan, joi 08 august 2019 , 08:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou. Fostul prezentator de televiziune, care e stabilit în Anglia, unde este director de croazieră în cadrul unei companii, a făcut zilele trecute o vizită în oraşul natal, Piteşti, având de rezolvat mai multe treburi.

Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou: "Am petrecut ceva timp alături de ai mei"

„Agenda zilei: agenţi imobiliari, doctor, cimitir, acte, taxe, copii chei şi dureri de cot... literalmente”, a postat Miron. El a trecut şi pe la cimitir, reculegându-se la cavoul familiei sale, acolo unde odihnesc mama sa şi toate rudele acesteia, cei din familia Petrescu. "Am petrecut ceva timp alături de ai mei şi am realizat că locul meu e încă liber. Nu e nici o grabă!” a glumit Leonard, care are şi el loc de veci în cavou.

Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou: "Să fii sanatos și vesel, multe decenii de acum încolo!” 

Se ştie că Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou. “De ce ne chinuim şi urâm o viaţă întreagă când toţi vom ajunge aici?“, a filozofat Miron. „Să se odihnească în pace și să te ocrotească și inspire atunci când ai nevoie. Iar tu să fii sanatos și vesel, așa cum te știm, multe decenii de acum încolo!”, i-a transmis o amică.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana... Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana duminica, de la ora 20:00 UPDATE
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si