Liderul sectei "Cercul” le spunea victimelor abuzate sexual că este în contact cu „Cehov1”, înger al lui lui Dumnezeu

Liderul sectei 'Cercul' afla informaţii intime despre viaţa victimelor de la una dintre principalele racolatoare, care era confidenta fetelor aduse în sectă. Acesta le spunea apoi că ştie toate acele detalii despre ele de la o fiinţă spirituală superioară, denumită Cehov1, primul dintre îngerii lui Dumnezeu, asemuit lui Iisus Hristos, cu care se afla în contact permanent. ##VIDEO26772##

sâmbătă 01 octombrie 2016 , 14:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Procurorii DIICOT, după audierea mai multor victime au ajuns la concluzia că liderul spiritual al sectei „Cercul”, Apostolache Sebastian, le explica adeptelor racolate că Dumnezeu are 9 îngeri principali, care sunt denumiţi Cehovi. C1 reprezenta Cehov1 şi, în explicaţiile lui Apostolache, era nimeni altul decât Iisus, despre care spunea că este în contact permanent cu el.

Una dintre victime le-a declarat procurorilor despre discuţiile pe care le avea cu Apostolache: „ Sebi mi-a spus că trupul lui este un recipient vizitat periodic de entităţi superioare, pe nume Cehovi şi chiar şi de spiritul

lui Isus Cristos. Acest lucru mi l-a spus şoptit la ureche, motivând că, în permanenţă, este urmărit de alte entităţi negative. Am început să îi adresez întrebări despre lucrurile spirituale pe care mi le povestea dar, de fiecare dată, îmi explica fie prea vast astfel încât eu să nu pot înţelege (îmi spunea atâtea lucruri încât nici nu îmi mai aminteam ce întrebasem de fapt), fie că încă nu trebuie să ştiu deoarece nu sunt suficient de evoluată în calea spirituala încât să primesc un răspuns direct sau că aceste lucruri nu depind de el şi trebuie să întrebe divinitatea folosind masa şi paharul”.

Acest ritual al mesei şi paharului presupunea că Apostolache avea o masă cu litere şi îndrepta paharul către aceste litere formând cuvinte care ar fi fost, spunea el, mesajele lui Cehov1. În realitate, relatează martorele, sub masă era o coală A4 cu ajutorul căreia trişa.

„Sub masa respectivă, Sebi ţinea hârtie A4, pe care scria cuvintele formate din mişcarea paharului pe acele litere, şi pe care, apoi, le comunica tinerelor.
De exemplu, atunci când Cehov1 îi scria 'da-ţi viaţă' acesta le comunica faptul că a primit acest mesaj, şi prin urmare, ele trebuiau să-l aştepte pe el când iese de la duş, după care, le lua pe rând şi întreţineau relaţii sexuale, pentru a avea orgasm, fiecare 'viaţă' însemna un orgasm
”, se arată în una dintre declaraţiile aflat în dosarul DIICOT.

Ca să îşi întărească poziţia şi să reuşească să le convingă pe victime de puterile sale, Apostolache folosea informaţiile obţinute de racolatoarea principală, poreclită Nuşa.


”Inculpatul, cunoscând toate informaţiile obţinute de Nuşa despre acele victime, le spunea acestora diferite chestiuni, ce se refereau la viaţa lor, spunându-le că aceste lucruri îi sunt comunicate de o forţă supranaturală care este în permanenţă cu el, dar pe care ele încă nu o pot vedea şi care se numeşte CEHOV, el având repartizat CEHOV1, despre care spunea că este însuşi Iisus”, se mai arată în actele procurorilor.


Odată ajunse în anturajul inculpaţilor, notează procurorii, „persoanele racolate sunt sfătuite de aceştia să rupă legăturile cu familia şi să se izoleze de restul semenilor, formându-şi propriul univers în cadrul grupului, implicându-se inclusiv în suportarea diverselor cheltuieli financiare pe care le presupune traiului în comun”.

Mai mult, arată ancehtatorii, tinerele trebuiau să se abandoneze cu totul, ca fiinţe umane, nemaiavând dreptul să facă absolut nimic fără încuviinţarea lui Apostolache, care se recomanda ca „maestrul” în dezvoltarea lor spirituală.


Acesta era cel care le spunea când şi ce să mănânce, când şi câte orgasme să aibă, când să se tundă, câţi centimetri din păr au voie să taie, ziua şi ora exactă când au voie să taie părul şi unghiile, dar şi faptul că nu voie să arunce părul tăiat (acesta fiind sufletul omului)”, se arată în referat.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi... Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi Razboinici, dupa jocul de recompensa! "Sunt satul de tine! Tu ai stricat tot!"
spotmedia.ro
România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice) România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice)
spotmedia.ro
Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr.... Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr. Adrian Marinescu răspunde la întrebările zilei
b1.ro
S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai... S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România
infoactual.ro
Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina! Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina!
infoactual.ro
Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si