Pe un frig naprasnic si cu mainile goale, Marioara isi umple o galeata cu zapada din fata casei. N-are nici apa, nici lumina de 5 zile.

Localnica din Belintz si-a cumparat lumanari, dar ii e teama sa le mai foloseasca. Ieri, un vecin de-al ei a murit carbonizat in casa dupa ce a uitat lumanarea aprinsa. Chiar si astazi, pompierii se chinuiau sa lichideze valvataia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In total, 16 mii de locuitori din Timis nu au curent electric dupa urgia de sambata. Valentin, tatal a trei copii, e disperat si acuza si el autoritatile de proasta gestionare.

Din cele 35 de localitati rupte de realitate, comuna Belint e momentan cea mai afectata. Viceprimarul comunei spune ca autoritatile au uitat de ei si ca nicio echipa de la compania de electricitate n-a calcat prin localitate.

Peste 200 de echipe ale companiei de electricitate sunt mobilizate in Banat, dar interventiile au loc, se pare, cu pasi de melc.


Printre cauzele care au produs defectiuni se numara copaci rupti, care au cazut peste liniile de inalta tensiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si