Livian de la Puterea Dragostei a făcut anunțul despre copil! Este oficial

Livian de la Putera Dragostei se ține de lucururi serioase. Într-un vlog publicat pe canalul său de Youtube a făcut anunțu de gradul 0.

Catalina Popa, luni 21 septembrie 2020 , 15:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lui Livian pare că-i merge de minune în noua relație, ba mai mult cei doi sunt puși pe fapte mari și vor boteza primul copil. Anunțul a fost făcut chiar de către Livian într-un vlog pe canalul său de YouTube.
"Întâlnire de gradul 0, anunț de gradul 0. Nu știu dacă v-am mai zis dar se întâmplă ceva dubios la modu ăla plăcut. Am să fiu naș, am să fiu un fel de unchi, pentru că iubita celui care va naște îmi este ca un frate. Am crescut alături de el împreună. Respectivul nu-i nimeni altul decât Cartonu. Acum mergem să ne întâlnim cu Cartonu, cu Andrada, cu Marius. Dar întâi de toate mergem să punem antigel la mașină. Și antigel și din ăla de parbriz.", spune Livian pe vlog.

Bianca l-a uitat de tot pe Livian 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei va apărea într-un nou proiect TV

Citeste si: Radio Impuls te provoacă să câștigi o mașină! Ce trebuie să faci? „Cască urechea!”

Cât despre Bianca de la Puterea Dragostei, nu putem spune decât că, frumoasa brunetă pare să aibă un viitor strălucit în față și declară că i-a prins foarte bine despărțirea de Livian: "Nu-mi este ciudă absolut deloc pe ce face Livian acum. Mă bucur foarte mult pentru el și mă bucur că a avut tăria de a pune capăt relației pentru că mi-a adus oarecum bine chestia asta. Aveam nevoie de timp singură, aveam nevoie să mă ocup de proiectele astea ale mele."

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si