Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici: „Ea este în poze, a făcut ce i-a zis iubitul...s-a panicat!”

Livian de la „Puterea Dragostei” a făcut un nou vlog în care a explicat situația Biancăi după apariția pozelor incendiare. Concurenta emisiunii difuzate pe Kanal D a făcut videochat în trecut, iar imaginile au fost făcute virale.

G.B., marți 18 februarie 2020 , 15:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici. Băiatul lui Nelson Mondialu a transmis că Bianca a fost cea care l-a sunat și l-a avertizat că pozele cu ea, goală, sunt pe internet. Livian de la „Puterea Dragostei” a spus că a fost șocat când a văzut acele clipuri incendiare cu Bianca Comănici, demne de filme pentru adulți. „Ea m-a întrebat dacă sunt nervos pe ea. Și i-am zis că sunt nervos pe inocența ei și că a pus botul la ce a zis iubitul ei. Decizia a venit de la ea, sâmburele a venit de la ea, nu de la el.” a spus Livian de la „Puterea Dragostei”.

Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei l-a sunat plângând pe Nelson: "Eu sunt o fată de la țară, însă fac parte dintr-o familie de intelectuali"

Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici. Livian Pop susține că fostul iubit al Biancăi de la „Puterea Dragostei” a obligat-o și a șantajat-o să facă acele clipuri cu ea goală. „La acel moment era iubitul ei, familia ei. Locuia cu el la vârsta de 17-18 ani. E de judecat faptul că acel băiat a profitat de dragostea ei. Din disperarea de a nu merge la alta, femeia face orice. A profitat...banii au intrat în buzunarul amândurora. Dacă ar mai repeta greșelile respective, Bianca e varză totală.” a menționat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici: „Ea este în poze, a făcut ce i-a zis iubitul...s-a panicat!”

Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici. Tânărul a spus că nu o urăște pe Bianca de la „Puterea Dragostei”, însă a transmis că dacă fata făcea videochat în timp ce stătea cu el sau îi dătea poze cuiva poze cu ea goală, ieșea dezastrul de pe lume. Livian Pop a afirmat că este alături de ea acum, pentru că este lovită din toate părțile și pentru că respectă ce a fost între ei. „Voi avea grijă de ea toată viața, fiindcă nu mi-a greșit cu nimic. Nu m-a înșelat. Zilele astea am pregătit-o...am vorbit pe cameră cu ea...am stat la telefon că plângea.”

Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici

Citeste si: Bianca Puterea Dragostei. Livian și Bianca au vorbit despre momentul în care s-au îndrăgostit

Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici. Livian de la „Puterea Dragostei” : „E de blamat că s-a lăsat prostită. Nu e de blamat actul sexual în sine. Ce femei nu fac așa ceva? Eu nu am întâlnit femei, din propria mea experiență, care să nu facă treaba aia...Sunt nervos pe ea că s-a lăsat filmată. Bianca e păsarea Phoenix, se ridică din propria cenușă.”

Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, adevărul despre tatăl său

Livian de la „Puterea Dragostei” face anunțul bombă despre Bianca Comănici. Bianca de la „Puterea Dragostei” și Livian Pop au format un cuplu timp de șase luni în cadrul emisunii „Puterea Dragostei”. Deși, cei doi nu mai formează un cuplu de două săptămâni, au decis să rămână prieteni și să fie alături unul de celălalt în momentele grele. De curând, internauții au făcut mediul viral să sară în sus cu imaginile și clipurile în care Bianca Comănici făcea videochat pe site-uri pentru adulți.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei se ține de farse. S-a răzbunat pe Livian

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si