Livian de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Bianca?!

Livian a avut un moment de sinceritate și le-a dat de înțeles urmăritorilor săi ce se va întâmpla între el și Bianca.

Author: K.B. miercuri 05 februarie 2020 , 09:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Suntem într-un impas al realației noastre. Suntem afectați amândoi de cele întâmplate. Bianca e o fată excepțională,fenomenală, extraordinară, ieșită din comun. Așa a dat Dumnezeu, să ne întâlnim în conjunctura asta. Ea a avut nevoie de mine să închidă gura la toți ăștia care vorbesc două de un leu, că Bianca nu-i fată de casă.

Prin mine Bianca a dovedid că e fată de casă. Dacă eu n-aș mai fi împreună cu Bianca eu n-aș mai rămâne în casă.

Livian a fost acuzat de toată lumea că a rămas în casa Puterea Dragostei pentru bani: "Că să închid gura multora din casă și nu numai am zis că da, pentru bani!"

Citeste si: Primele reacții după scandalul de la Survivor dintre Lino și Elena de la Faimoși: „Mimoza își arată caracterul de coteț”

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mesaj pentru prietenii falși: "N-am așteptări"

Citeste si: Cine este mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” și a lui Culiță Sterp? Vezi cum arată șefa stânei din Hațeg

"Eu, în clipa în care mă hotărăsc să părăsesc emisiunea împreună cu Bianca, ies cu ea. Ei bine, afară știți foarte bine, tata e împotriva relației...Din septembrie s-a pus problema că eu nu pot să fiu cu Bianca. Dacă vreau să am ceva cu Bianca în afară e împotriva voinței părinților mei, tatălui meu. Hai să iau perioada asta ca un test pentru Bianca să văd dacă merită să fac gestul respectiv: stau în casă și în perioada asta mă conving de Bianca, o cunosc pe Bianca, mă conving de ceea ce e între mine și Bianca. Profit de experiența asta. Am ajuns să mă cunosc foarte bine. Nu mă interesează premiul final, nu mă interesează premiul săptămânal, eu n-am făcut gură pentru bani, eu am profitat de situație pentru că am cunoscut-o pe Bianca. Am stat să testez de ce e capabilă Bianca. Am luat o decizie radicală, decizia asta ține și de mine personal în emisiune și de relația dintre mine și Bianca."

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si