Liviu Dragnea s-ar fi infectat cu noul coronavirus de la colegul său de cameră, afirmă surse citate de G4Media. El a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

"Două persoane custodiate de Penitenciarul-Bucureşti Rahova au fost confirmate pozitiv la testele efectuate pentru SARS-CoV-2. Acestea au fost transferate la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, în vederea aplicării condiţiei terapeutice optime. Nu prezintă simptomatologie specifică", a precizat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), pentru News.ro.

Liviu Dragnea a împlinit, în 28 octombrie, 58 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19
Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19

Citeste si: "Orban vrea să fie pe post de Dragnea, cu Cîțu pe post de Dăncilă". Analiza lui Cristian Tudor Popescu

Citeste si: Curtea de Apel București, decizie de ultimă oră privind Liviu Dragnea

Citeste si: Fosta soție a lui Liviu Dragnea a fost somată de Fisc să își plătească datoriile! Vezi ce document a primit Bombonica Prodana la domiciliu! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si