Pentru Liviu Dragnea, şeful partidului de guvernământ şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, 2019 nu va fi deloc un an uşor. Politicianul va avea cumpene la capitolul sănătate şi luni de foc pe plan profesional şi personal.

Vezi pe wowbiz.ro ce se va întâmpla cu relaţia liderului PSD cu Irina Alexandra Tănase

Iată cum arată astrograma lui Liviu Dragnea în interpretarea Roxanei Luşneac.

Specialistul în horoscop vedic a prezis, în 2014, că Simona Halep va ajunge numărul 1 mondial până în 2019! 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

„Scorpion cu ascendent în Săgetător, Liviu Dragnea are gândirea şi personalitatea sub semnul Balanţei. Deşi mulţi pot spune că şi fostul preşedinte, Traian  Băsescu, este în aceeaşi zodie, combinaţia dintre ascendent şi semnul gândirii lui Liviu Dragnea este mult mai egocentristă şi lipsită de o bază stabilă ,,de pământ’’.
Ea conţine doar semne de apă, foc şi aer, iar asta lucru se poate sesiza în faptul că politicianul nu creează empatie şi nu transmite credibilitate în rândul oamenilor.

Acest aspect ar putea să fie corectat dacă Liviu Dragnea ar avea un consilier cu gândirea (poziţia lunii) într-o zodie de pamânt.

Liviu Dragnea şi astrograma sa pentru 2019- Sănătate

„În această iarnă, politicianul ar trebui să aibă grijă de sănătatea sa. Este posibil ca Liviu Dragnea să fi avut deja o serie de probleme reale de sănătate. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat, odată cu sfârşitul lunii decembrie ele vor apărea”, spune astrologul. 

Liviu Dragnea şi astrograma sa pentru 2019- Carieră

„În 2019, politicianul nu ar trebui să intre în dispute. Sunt de evitat până şi cele mici, care nu anunţă mari pericole, pentru că harta astrală nu este de partea sa. Ori la începutul anului, ori în lunile de vară, iunie-iulie-august, Liviu Dragnea va primi o lecţie karmica din partea destinului, a energiei personelor în faţa cărora a greşit. Lecţia karmică este arbitrată de Univers, nu de popor, iar Universul nu este selectiv şi nici nu poate fi înduplecat, deci va fi ceva corect.
Relaţiile de susţinere se destramă şi este posibil ca Liviu Dragnea să fie trădat chiar de persoane apropiate, de cele la care nu se aşteaptă. Când va fi trădat, politicianul se va victimiza şi va vorbi despre problemele sale de sănătate. Însă, de fiecare dată când va proceda în acest fel, el va avea parte de alte şi alte probleme reale”, a conchis Roxana Luşneac.

Pe Roxana Luşneac o găsiţi aici www.lusneac.com

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Horoscopul lui Liviu Dragnea pentru 2019 a fost realizat de astrolog Roxana Lusneac, specialist în Horoscop Vedic (horoscop indian, obţinut prin analizarea a 12 hărţi astrale. De-a lungul timpului, Roxana Luşneac a realizat horoscopul altor personalităţi şi previziunile sale s-au adeverit. În 2014, ea a anunţat că Simona Halep va ajunge numărul 1 mondial. A prezis că Andra va avea încă un copil, lucru care s-a întâmplat deja, că Gigi Becali va ieşi din închisoare şi Cristi Borcea va rămâne şi va avea încă 3 copii cu Valentina Pelinel.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si