În ce zi din luna noiembrie are loc Loteria Bonurilor fiscale, organizată de Loteria Română

Românii așteaptă cu nerăbdare extragerea bonurilor fiscale organizată de Loteria Română. Ca în fiecare an, această extragere va avea loc în luna noiembrie.

Author: Georgiana Balaban luni 26 octombrie 2020 , 14:43

loteria bonurilor fiscale
Când are loc loteria bonurilor fiscale în luna noiembrie.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În fiecare an, extragerea mult așteptată avea loc în ultima duminică din luna noiembrie, conform calculelor din calendarul loteriei bonurilor fiscale. Rezultatele extragerii vor fi comunicate pe site-ul oficial al Miisterului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N.

Loteria Română. Amintim că cererile de revendicare vor putea fi depuse începând din ziua extragerii și până la minim 30 de zile după.

Renumita loterie a bonurilor fiscale este organizată în fiecare lună și înseamnă extragerea aleatorie de numere. Numerele alese sunt:

a) un număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Numărul reprezentând valoarea totală a bonului fiscal rezultă în urma extragerii succesive a trei serii de cifre, cuprinse între 0 şi 9;
b) un număr reprezentând ziua emiterii bonului fiscal aferentă lunii sau intervalului calendaristic, după caz, pentru care se organizează Loteria bonurilor fiscale.

Loteria bonurilor fiscale poate fi organizată şi ocazional după cum urmează:
a) cu ocazia sărbătorilor legale;
b) în situaţiile în care la extragerile lunare nu există câştigători

două luni consecutive;
c) în alte situaţii stabilite prin ordin al ministrului finanţelor publice. (Sursa: mfinanțe.gov.ro).

Loteria ANAF, denumită și loteria bonurilor fiscale este singura loterie gratuită care premiază posesorii de bonuri fiscale. Loteria se organizează lunar, conform unui calendar dinainte stabilit.

Loteria bonurilor fiscale amenințată de pandemia COVID-19

Pentru ca un bon fiscal să fie declarat câștigător, trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

Bonul fiscal trebuie să fie emis de un aparat fiscal electronic.

Citeste si: Imaginile durerii! Un bărbat a fost îngropat de viu 48 de ore lângă soția moartă după cutremurele din Turcia- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Sunt vizibile toate informațiile obligatorii, conform OUG nr.28/1999.

Are valoarea în RON, conform extragerii – cu valoarea extrasă.

Bonul fiscal a fost emis în ziua extrasă.

loteria bonurilor fiscale
Anunț despre loteria bonurilor fiscale.[Sursa foto: google]

Nu are înregistrat niciun cod de înregistrare fiscală a cumpărătorului (loteria bonurilor fiscale este adresată doar persoanelor fizice).

Citeste si: Rezultate Loto 6 din 49, duminica, 11 octombrie. Numerele extrase astazi- Joker, Noroc LIVE

Citeste si: „Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin- kfetele.ro

Citeste si: Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o- radioimpuls.ro

Citeste si: Agenţiile Loteriei Române se redeschid luni 15 iunie

Extragerea se realizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

Anul acesta din cauza pandemiei generată de virusul Sars-Cov-2 situația este cu totul alta. „Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 153/2020, publicată în Monitorul Oficial în data de 04.09.2020, se suspendă organizarea extragerilor lunare și ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale pe perioada stării de alerta/urgență, după caz, urmând ca acestea să fie reluate după trecerea unui interval de timp rezonabil, de 90 de zile de la încetarea stării de alertă/urgență.” au transmis oficialii Loteriei Române.

Așadar, organizarea extragerilor lunare și ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale sunt oprite. Ele sunt interzise pe perioada stării de alertă sau de urgență.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si