Lovitură pentru familia Elodiei Ghinescu! Cristian Cioacă, eliberat mai devreme

Detalii neașteptate despre cel mai misterios dosar din istoria justiției! Cristian Cioacă, polițistul acuzat că a ucis-o pe Elodia Ghinescu, ar putea scăpa din închisoare.

M. P., joi 21 februarie 2019 , 10:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Magistrații l-au condamnat pe Cristian Cioacă la 16 ani de închisoare pentru omor.

Polițistul ar putea, însă, obține o șansă nesperată, în cazul în care se va concluziona că și completurile de 3 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție au fost constituite ilegal.

Citeste si: Incendiu de proporții într-un bloc de locuințe. Sunt cel puțin 70 de morți

Ca și în cazul completului de 5 judecători, dacă se ajunge la această concluzie, toate deciziile luate de cei 3 judecători începând cu anul 2014 ar putea fi desființate și rejudecate, potrivit wowbiz.ro. Acest lucru îl vizează și pe Cristian Cioacă, al cărui recurs în casație a fost respins în 2015.

Citeste si: Și-a ucis gemenii și i-a băgat în frigider! Crima șocantă din Galați îngrozește țara. Chiar copiii criminalului l-au dat de gol

Dispariția Elodiei Ghinescu - cel mai mediatizat caz din istorie

Avocata Elodia Marilena Ghinescu a dispărut în seara de 29 august 2007, cazul deschis ulterior fiind puternic mediatizat. În 2013, după o lungă anchetă, polițistul Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de ani de închisoare pentru omorul Elodiei.

Te-ar putea interesa si