Într-un decor construit în curtea unei fabrici de la periferia orașului Oradea și într-o atmosferă de petrecere. Așa l-am surprins pe Lucian Sereș, artistul împreună cu cei doi fii ai săi și cu Alexandra Creț pregătesc un nou videoclip pentru fanii săi. Noua piesă se vrea a fi o continuare a melodiei „Sus tarabanele”, care s-a bucurat de un real succes în rândul internauților și a ajuns până acum la 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și: VIDEO- Bitză, colaborare de succes cu Sore. „Aveam nevoie de o voce specială și puternică, care să se ducă înspre zona Laurei Stoica”

Lucian Sereș, artist: „Cred că e mai bună ca prima. E tot așa pe distracție și e mai bună ca prima variantă.

Alexandra Creț, artistă: „Varianta a doua, inițial ne-am gândit să îi punem nume „Tarabanele 2”, dar va fi „Hai sus toată România” și bineînțeles că vom menționa și că face referire la prima piesă, „Sus Tarabanele.”. A avut foarte mare succes și de aceea ne-am gândit că ar fi potrivită încă o colaborare de genul acesta să aibă legătură cu prima melodie.”

Ianis, mezinul familiei, îi calcă pe urme tatălui său

Lucian Sereș este foarte mândru de fiii săi, aceștia îi calcă pe urme în carieră. Mezinul, Ianis, are doar 16 ani, dar deja a reușit să își facă un nume în îmbreazla cântăreților de petrecere.

Nu-i deloc ușor, mai ales că încă merge la școală, dar reușește să facă față situației cu brio.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Ianis Sereș, artist: „Cântând alături de tatăl meu am parte de o plăcere foarte frumoasă. Îți dă sfaturi? Ce îți povestește? Da, de fiecare dată când am o nelămurire sau problemă primesc de la tatăl meu niște sfaturi foarte bune, care mă ajută în cariera mea. Am timp de orice, îmi fac, ca să pot să mulțumesc pe toată lumea, să fie ok.”

În schimb, Sebastian Sereș, fiul cel mare a lui Lucian, a fost mai întâi preocupat de instrumentele muzicale.

Sebastian Sereș, artist: „Chiar dacă am început de un an, pot să spun că am o carieră de 5 ani, de atunci cânt cu ei, cu percuția, și abia de anul acesta am început să iau rolul mai în serios și să fiu solist alături de ei.”

Lucian Sereș, artist: „Sunt m embrii informației, ce fac eu fac și ei, suntem o echipă, e un sentiment care nu se poate descrie în cuvinte, un sentiment frumos.”

Citeste si: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Un festival din Slovacia, marcat de un incident dramatic. O furtună puternică a provocat prăbușirea unui cort peste festivalieri- radioimpuls.ro

Piesa „Hai sus toată România” va fi lansată cel mai probabil în decembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si