Luiza Melencu ar fi împlinit astăzi 19 ani

Luiza Melencu, adolescenta răpită de Gheorghe Dincă în luna aprilie ar fi împlinit astăzi 19 ani.

K.B., luni 02 decembrie 2019 , 14:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deși nimeni încă nu știe cu exactitate unde se află Luiza sau dacă cele declarate de Dincă sunt adevărate, de ziua ei familia i-a organizat o masă festivă.

Mama ei a pregătit un tort cu chipul Luizei, a adus baloane, șampanie și suc.
Stelian Iordache, bunicul fetei, a postat un mesaj care a făcut pe toată lumea să plângă: „LA MULȚI ANI, LULU MIHAELA NOASTRĂ LUIZA !”

Citeste si: Turcan: Guvernul îşi angajează răspunderea săptămâna aceasta pe recursul compensatoriu şi pe prorogarea pensionării anticipate a magistraţilor

Gheorghe Dincă a mărturisit anchetatorilor, la un moment dat, că, după ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o şi a aruncat trupul în Dunăre.Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația și le-a spus anchetatorilor că a avut un complice, pe Ștefan Risipteanu, în cazul Caracal. Este posibil ca în zilele urmtoare să mai apară cel puțin un complice

Ștefan Risipiteanu nu este singurul om care a avut acces în curtea lui Gheorghe Dincă în perioada în care acesta a ținut-o închisă pe Luiza Melencu. Fane, cum îi spun vecinii, mai are un amic, Vică, pe care Gheorghe Dincă îl mai chema uneori să-i dea anumite sarcini în gospodărie. Cei doi au fost văzuți ieșind din curtea lui Dincă înainte cu doar câteva zile ca acesta să fie arestat. Aceasta a povestit că a trecut cu mașina, cu fratele ei, prin fața casei tatălui său pe 24 iulie.

”Nu aveam de unde să-i cunosc, pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina. Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane”, a povestit Daniela Dincă într-o emisiune de televiziune.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si