Lună în Taur în harta natală. Iată care este semnificația acestui aspect astrologic în astrograma ta!

Ce semnificație are Luna în Taur în harta natală

Luna este asociată cu  noi începuturi. Acesta este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreți să schimbați sau la ceea ce vreți să aduceți  nou  în viața voastră.

Taurul este calm, senzual, metodic, productiv dar poate fi și “ turbat “ atunci când este provocat peste anumite limite.

Este o perioadă a cărei energie ne poate ajută să dăm o “definiție nouă” ideii de abundență, de valoare personală, de valoare materială și spirituală, resurse, bunuri, talente, securitate financiară și emoțională, credință în Dumnezeu.

Taurul este semn de pământ, fix, adică este ancorat în realitate, iubește lucrurile concrete, și nu acceptă schimbările. Răspunde de valoarea personală, de talente și de finanțe, de salariul pe care îl obținem de la job, de senzualitate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Taurul este semnul zodiacal care se schimbă cel mai greu, are mare putere de rezistență la efort, încăpățânare cât cuprinde și caută tot ce e stabil, loial, fix.

Citeste si: Cum sunt impactate zodiile de eclipsa totală de lună din 8 noiembrie 2022

Totodată, guvernatoare Lunii Noi este Venus, zeiță iubirii, și se află în semnul vecin, în Gemeni, unde se poartă copilărește, adoră să flirteze, să zboare din floare în floare, nu e axată pe stabilitate ci caută schimbarea. 

Luna în Taur ne mai vorbește despre valorile de baza: cât ne valorizăm, cât ne iubim, cât de atenți suntem la propria persoana, cât de bine suntem emoțional, financiar? Cât și cum mâncăm? Ne vorbește despre siguranță din absolut toate punctele de vedere.

Cum poți să descoperi în ce zodie se află Luna în astrograma ta

Luna schimba zodia aproximativ la fiecare 2 zile și jumătate și călătorește de-a lungul întregului zodiac la fiecare 28 de zile. Poți să ții socoteală cu ușurință, uitându-te la un calendar cu fazele lunii în zodii.
Luna reflectă și cum arăta casa ta, de ce mobilier ai nevoie acasă la tine ca să te simți confortabil și în siguranță.

Daca nu știi în ce zodie se află Luna în astrograma ta, poți afla introducându-ți datele tale de naștere în programul de aici: astrograma personala.

Citeste si: Horoscopul norocului noiembrie 2022: Zodiile care vor avea parte de mari surprize în următoarele săptămâni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si