Lupta pentru avere a urmasilor lui Adrian Paunescu pare fara de sfarsit! De aproape 7 ani, mostenitorii poetului se bat in justitie pentru bunurile si banii lasati de el

Lupta urmasilor lui Adrian Paunescu pare fara sfarsit. Andreea Paunescu, fiica nelegitima a poetului este cea care a declansat scandalul la scurt timp dupa moartea acestuia. Dupa ce a obtinut in instanta recunoasterea paternitatii, aceasta si-a cerut si drepturile materiale. Procesul nu s-a incheiat nici acum, la 7 ani de la moartea poetului.

C.L., marți 31 octombrie 2017 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe 5 noiembrie se implinesc 7 ani de la moartea lui Adrian Paunescu, iar pe 2 noiembrie, copiii acestuia si vaduva lui se intalnesc la tribunal, unde de atatia ani se judeca pentru averea ramasa de la poet. E adevarat ca este vorba despre o avere consistenta, estimata la circa un million de euro, constand in mai multe case, terenuri, bunuri de valoare, dar si din drepturile de autor ale operelor sale.

La un moment dat, procesul parea ca s-a incheiat, magistratii dand o hotarare privind procentele din avere pe care le mosteneste fiecare copil, nepot sau vaduva. Numai ca lucrurile s-au impotmolit la “numaratul” si evaluarea averii. Au existat la un moment dat si niste acuzatii ale Andreei Paunescu privind disparitia unur tablouri si icoane pretioase din casa.

Andreea, fiica lui Paunescu, a fost recunoscuta de instanta dupa moartea poetului

La unul din termenele din vara, Andreea Paunescu a lasat sa se nteleaga ca a acceptat oferta facuta de fratii ei, care i-au dat doua dintre imobilele ramase mostenire. Apoi, lupta s-a mutat pe terenurile din Voluntari, s-a cerut o expertiza si, judecatorii au tot dat termene de amanare. Aceasta fiind si decizia din octombrie, cand s-a stabilit urmatorul termen, adica pe 2 noiembrie.

Adrian Paunescu, alaturi de oi dintre copii: Andrei si Ana Maria

Conform declaratiei de avere pe care Adrian Paunescu a depus-o ca senator in anul 2008, el avea in proprietate noua terenuri si tot atatea cladiri. Mare parte dintre terenuri erau in comuna Barca, judetul Dolj- aproximativ 20 de hectare de teren agricol.

In ceea priveste casele, in afara vilei din centrul Capitalei, Paunescu mai detinea trei apartamente (Bucuresti, Vatra Dornei si Craiova), doua case de locuit (Barca si Tancabesti) si trei case de vacanta (Breaza, Rosia Montana si Bragadiru). La capitolul bijuterii si tablouri, conform declaratiei din 2008, acestea valorau undeva la 22.000 de euro.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mărțișoarele și florile, interzise  în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul... Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
infoactual.ro
Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si