Mă numesc Zuleyha. "Soarele apune. Imi plac aceste zile de primavara si am speranta ca ne vom putea relua viata normala in curand. Sper sa invatam ceva din perioada asta dificila pe care o traversam si sa ne bucuram de orice respiratie in mijlocul naturii, intr-o padure, la mare, sub un copac la umbra", a scris celebrul actor turc.

Citeste si: Mă numesc Zuleyha. Surpriză uriașă pentru Murat Ünalmıș, la filmările serialului “Mă numesc Zuleyha”

Acesta isi va sarbatori ziua in izolare, petrecand cu prietenii si familia prin intermediul tehnologiei digitale. Mii de fani i-au transmis cele mai frumoase ganduri cu ocazia zilei de nastere.

Citeste si: Mă numesc Zuleyha. Vahide Perçin, alături de fostul soț în lupta cu o boală necruțătoare

Mă numesc Zuleyha. Originar din Kayseri, chipesul actor a jucat baschet de performanta in Clubul Sportiv Fenerbahçe in vremea liceului, dar a urmat Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii Marmara. Dupa absolvire a urmat cursuri in actorie la Academia din Istancul. Pana la 39 de ani, Murat Unalmis are un palmares bogat, cu roluri principale atat in seriale cat si in filme de lung metraj. A fost casatorit pentru o scurta perioada cu actrita Birce Akalay.

Citeste si: Actrita care o interpreteaza pe Zuleyha, declaratii despre cum se se simte in izolare! “Trebuie sa mai avem un pic de rabdare”

Mă numesc Zuleyha. ​Pe Murat Unalmis il puteti urmari in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, la Kanal D, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si