Mă numesc Zuleyha este o poveste în care dragostea trebuie să depășească gelozia, trădarea și lupta pentru avere. Cei doi îndrăgostiți, Yilmaz Akkaya și Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc, dincolo de prejudecățile vremii și, mai presus de orice, sunt dispuși să facă totul pentru dragostea lor.

Serialul "Mă numesc Zuleyha" se difuzează în fiecare săptămână la Kanal D în zilele de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00.

Mă numesc Zuleyha

Citeste si: Ugur Gunes, „Yilmaz”, din serialul „Mă numesc Zuleyha”: „Sunt pătimaș în iubire!”

Mă numesc Zuleyha Episoadele pot fi urmărite și online pe pagina oficială de live stream:  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Peste două milioane de telespectatori au urmărit pe 29 ianuarie serialul. Kanal D, lider de piață, la nivelul întregii țări și la orașe

Povestea impresionantă a eroinei din serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha” cucerește milioane de fani, cu fiecare episod difuzat. Pe 29 ianuarie, peste două milioane de telespectatori  din întreagă țară au urmărit Kanal D, poziționând stația pe primul loc în topul televiziunilor din România!

Mă numesc Zuleyha

Citeste si: Premiera serialului turcesc „Ma numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor din intreaga tara

Mă numesc Zuleyha Conform datelor furnizate de Kantar Media, miercuri, în intervalul orar 20:00 – 22:00, Kanal D a fost cea mai urmărită televiziune din România, atât la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe. Peste 21% de români din întreaga țară au urmărit pe 29 ianuarie Kanal D, pe parcursul difuzării serialului turcesc “Mă numesc Zuleyha”.

Miercuri, 29 ianuarie, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață, cu 10,5% rating și 21,6% cota de piață, pe targetul Național, și 8,5% rating și 18,8% cota de piață, pe targetul All Urban. În ceea ce privește  targetul Comercial, Kanal D a fost a doua televiziune în preferințele telespectatorilor, cu 6,6% rating și 18,2% cota de piață.

Citeste si: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de angajații unui hotel: "Nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri"- radioimpuls.ro

Mă numesc Zuleyha

Citeste si: Ultimul episod al serialului “Gulperi” a pozitionat Kanal D pe prima pozitie in topurile televiziunilor din Romania!

Mă numesc Zuleyha O medie de peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit, în fiecare minut al difuzării serialului “Mă numesc Zuleyha”. Minutul de aur, atins la 21:41, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste două milioane (2.134.000) de fani.

Citeste si: Zuleyha are parte de un șoc uriaș, azi, în ”Mă numesc Zuleyha”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si