Mădălina Predoi de la Exatlon a divorțat! Informații EXCLUSIVE despre momentul în care a rupt legătura cu bărbatul pe care l-a iubit

Mădălina Predoi de la Exatlon a divorțat! Cum s-a produs ruptura între ea și bărbatul pe care l-a iubit.

Author: A.V. vineri 25 octombrie 2019 , 15:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mădălina Vlad, -ex Predoi, a vorbit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre ruptura care s-a produs recent în viața ei. Fosta concurentă de la Exatlon a divorțat de Flavius, bărbatul care i-a fost alături peste șapte ani.

Decizia, așa cum a declarat și Mădălina, a fost luată de comun acord și au divorțat după ce a venit din Republica Dominicană.

”Mădălina Predoi a divorțat, iar acum se numește Mădălina Vlad”, a spus Alex Nedelcu!

”Eu și fostul meu soț am crescut împreună. Din cauza lor nu mai pot să zic! Suntem împreună de mici, am crescut, nu mai mergeam pe același drum, de șapte ani am fost împreună. Când m-am întors din Dominicană, m-am decis să...Decizia era luată de ceva timp în interiorul meu și am zis să acționez. După Republica Dominicană, am aterizat sâmbătă și luni am semnat actele. Am împărțit un cățel și două pisici. Acum lăsând gluma la o parte, cred că oamenii de acasă nu au înțeles nimic”, a spus Mădălina Predoi în exclusivitate pentru WOWbiz.ro!

Mădălina Predoi: ”Nicio parte din familie nu știe”

”Nu a fost ușor pentru mine, oricum. Am reacționat amândoi ok, ca și prieteni, când m-am întors de la Exatlon s-a produs o ruptură, am realizat niște lucruri mai târziu. Nicio parte din familie nu știe, am zis să las lucrurile să se așeze”, a continuat Mădălina.

”Știu că o să vină niște lucruri în viața mea. Vreau să trăiesc ceea ce vine”, a mai spus Mădălina în live-ul WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si