Mădălina Vlad, -ex Predoi, a vorbit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre ruptura care s-a produs recent în viața ei. Fosta concurentă de la Exatlon a divorțat de Flavius, bărbatul care i-a fost alături peste șapte ani. Decizia, așa cum a declarat și Mădălina, a fost luată de comun acord și au divorțat după ce a venit din Republica Dominicană.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

”Mădălina Predoi a divorțat, iar acum se numește Mădălina Vlad”, a spus Alex Nedelcu!

”Eu și fostul meu soț am crescut împreună. Din cauza lor nu mai pot să zic! Suntem împreună de mici, am crescut, nu mai mergeam pe același drum, de șapte ani am fost împreună. Când m-am întors din Dominicană, m-am decis să...Decizia era luată de ceva timp în interiorul meu și am zis să acționez. După Republica Dominicană, am aterizat sâmbătă și luni am semnat actele. Am împărțit un cățel și două pisici. Acum lăsând gluma la o parte, cred că oamenii de acasă nu au înțeles nimic”, a spus Mădălina Predoi în exclusivitate pentru WOWbiz.ro!

Mădălina Predoi: ”Nicio parte din familie nu știe”

”Nu a fost ușor pentru mine, oricum. Am reacționat amândoi ok, ca și prieteni, când m-am întors de la Exatlon s-a produs o ruptură, am realizat niște lucruri mai târziu. Nicio parte din familie nu știe, am zis să las lucrurile să se așeze”, a continuat Mădălina.

”Știu că o să vină niște lucruri în viața mea. Vreau să trăiesc ceea ce vine”, a mai spus Mădălina în live-ul WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si