MAE: Doi români au murit in tragedia de pe fluviul Rin

Doi români și-au pierdut viața pe fluviul Rin, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat. Presa internationala a scris încă de joi seara despre acest incident iar naționalitatea victimelor a fost confirmată de autoritățile de la București.

Author: D.S. vineri 31 mai 2019 , 14:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Potrivit datelor preliminare obținute de către reprezentanții oficiului consular, doi cetățeni români au decedat, iar altul a fost rănit ușor, fiind transportat la o unitate medicală din zonă pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate. Reprezentanții consulatului au efectuat demersuri în vederea identificării și notificării familiilor”, se arată într-un comunicat al Ministerul Afacerilor Externe de la București.

"Consulatul General al României la Strasbourg urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul maritim produs la data de 30 mai în zona localității franceze Gerstheim, incident în care ar fi fost implicată o ambarcațiune care transporta și cetățeni români. Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la cetățenia și identitatea persoanelor afectate, starea de sănătate a acestora și circumstanțele producerii accidentului", se mai spune in document.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si