Magdalena Serban, criminala de la metrou, ar fi fost concediata chiar in ziua tragediei. Fostii colegi fac dezvaluiri infricosatoare
Actual

Magdalena Serban, criminala de la metrou, ar fi fost concediata chiar in ziua tragediei. Fostii colegi fac dezvaluiri infricosatoare

I. I.
14 dec 2017

Magdalena Serban, femeia care, marti, a ucis-o pe Alina Ciucu, impingand-o in fata metroului, ar fi fost concediata cu cateva ore inaintea producerii incidentului.

Magdalena s-ar fi angajat, in urma cu trei zile, casiera la un magazin din Capitala, scrie Observator.tv. Potrivit sursei citate, fostii colegi ai femeii au observat ca aceasta avea un comportament bizar, insa nu si-au inchipuit ca ea va reprezenta un pericol atat de mare.

"Avea nişte scăpări, aşa. Lucra la casă. Câteodată mai ţipa, câteodată se certa. Cu clienţii se mai certa. A lucrat în tura de după-amiază. A fost dată afară pentru că a întârziat la muncă. Şefa a întrebat-o de ce a întârziat şi i-a spus nişte prostii", a dezvăluit unul dintre vânzători, potrivit sursei citate.

O alta angajata a magazinului povesteste ca Magdalena Serban s-ar fi certat inclusiv cu seful sau, insa nu s-au putut intelege, femeia fiind incoerenta.

"A stat doar trei zile. S-a certat şi cu şeful nostru, i-a vorbit vulgar. I-a zis ceva de genul, că a întârziat la muncă şi i-a zis: "dar, ce, nu pot să mă...". S-a certat cu şefa noastră chiar în ziua aia. A fost aici, la noi! Ea lucra de trei zile şi voia bani", a mărturisit una dintre casiere.

O casiera isi aminteste ca Magdalena a stat doar trei zile, ea fiind data afara pentru ca ar fi intarziat la munca si din cauza comportamentului nepotrivit.

"Trei zile a stat la noi. Nu se înţelegea cu nimeni. A întrebat-o şefu' ceva, ea a răspuns într-un mod neadecvat. A spus nişte lucruri care au dat de bănuit", a declarat o altă fostă colegă a Magdalenei.

Magdalena Serban este cercetata pentru omor si tentativa de omor.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook